Календар подій

25.07.2016 – 31.07.2016

Списком
По днях тижня

Понеділок
25.07.2016

Вступна кампанія 2016. Університет – серед лідерів за поданими заявами

25 липня 2016 року

 25 липня 2016 року. Сьогодні під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання приймальної комісії. Видалося воно лаконічним і діловим. 

Кафедра терапії і клінічної діагностики веде активну підготовку до нового навчального року

25 липня 2016 року

 Літо – не лише пора канікул та відпочинку. На факультеті ветеринарної медицини це також час для ремонту навчальних аудиторій, лабораторій, клінічних манежів, закупівлі нових матеріалів та обладнання тощо для забезпечення навчального процесу. 

ІІ Міжнародна Літня школа – українська частина завершена, стартує польська

25 липня 2016 року

 Завершилася українська частина ІІ Міжнародної літньої школи в стінах НУБіП України. Отже, перед від’їздом учасників до Вроцлава для продовження реалізації запланованої програми, хочеться підвести короткі підсумки, поділитися враженнями, окреслити завдання на майбутнє та напрями вдосконалення. 

Ректорат: якісне проведення вступної кампанії та активізація темпів ремонтних робіт

25 липня 2016 року

 25 липня 2016 року. Під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. 

Мінмолодьспорту оголошує прийом заявок на участь у конкурсі на реалізацію проектів у рамках здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю

25 липня 2016 року

 Відповідно до Договору між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про Українсько-Польську Раду обміну молоддю та Порядку здійснення Українсько-польських обмінів молоддю, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України від 11 липня 2016 року за № 937/29067 Мін 

Реалії сьогодення: вартість навчання в НУБіП і провідних університетах країни

25 липня 2016 року

 Для початку – кілька цифр платежів, які з 1 липня мають сплачувати і державні підприємства, і бізнесові структури, і пересічні українці. Зміна тарифів на комунальні послуги та енергоносії дуже і дуже відчутна – вона зросла в рази! 

Вівторок
26.07.2016

Університет та відокремлені підрозділи з 1 серпня переходять на електронну процедуру проведення торгів

26 липня 2016 року

Відповідно до наказу ректора Станіслава Ніколаєнка та на підставі Закону України «Про державні закупівлі» з 1 серпня в університеті та відокремлених підрозділах запроваджується система проведення електронних закупівель товарів, робіт і послуг за рахунок коштів Державного бюджету.  

У Агростанції моніторинг посівів соняшника проводять за допомогою безпілотних літальних апаратів

26 липня 2016 року

 У цьому виробничому сезоні університет покладає великі сподівання на соняшник, як культуру, що дає добрий прибуток. Його посіяли лише у Агрономічній дослідній станції на площі понад 82 га. 

Середа
27.07.2016

Голосіївська ініціатива-2020: у четвертому корпусі розпочався монтаж теплопунктів

27 липня 2016 року

 Програмою розвитку університету «Голосіївська ініціатива-2020» передбачено впровадження енергоощадних технологій. Особливо актуальним цей напрямок діяльності став після підняття тарифів на теплопостачання, воду, електроенергію в кілька разів у порівнянні з минулим роком. 

Вступна кампанія 2016: на сьогодні до університету подано 22382 заяви - на 2 тисячі більше минулорічного показника

27 липня 2016 року

 27 липня 2016 року під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка пройшло чергове засідання приймальної комісії. 

Літо і ремонти в гуртожитках у розпалі

27 липня 2016 року

 Студентський будівельний загін гуртожитку №5, в якому проживають студенти механіко-технологічного факультету та факультету конструювання і дизайну, активно розпочали капітальний ремонт душових кімнат. 

Керівник народного ансамблю «Колос» Володимир Якимчук провів майстер-класи для польських колег

27 липня 2016 року

 На адресу ректора університету Станіслава Ніколаєнка надійшов лист-подяка з Польщі - від директора Жулавського осередку культури Моніки Ястржембскої-Опіц. 

НУБіП і КНУ імені Тараса Шевченка: підписано договір про наукове і науково-технічне співробітництво

27 липня 2016 року

  Ректори Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслав Ніколаєнко і Київського національного університету імені Тараса Шевченка Леонід Губерський підписали договір про наукове і науково-технічне співробітництво. 

Четвер
28.07.2016

Польська частина ІІ Міжнародної літньої школи «Досягнення природничих наук для сталого розвитку» - початок роботи

28 липня 2016 року

 На цьому тижні ІІ Міжнародна школа продовжує свою програму в партнерському Вроцлавському природничому університеті. 

Чому не працює принцип «свій до свого по своє»?

28 липня 2016 року

 Вчора, поки творча група інформаційної служби ледь не весь день разом з керівниками навчально-дослідних господарств знаходилася у полях, щоб показати, як ідуть жнива і як трудяться їх робітники, виявилося: суто інформаційна служба, виконуючи роль інтернет-видання, повинна готувати ще й гострі матеріали. 

Жнива 2016. Василь Туринський: нам не соромно за кожен квадратний метр полів

28 липня 2016 року

 У навчально-дослідних господарствах завершується збирання ранніх зернових. Творча група інформаційної служби університету побувала на полях Агростанції, де ці роботи вже закінчили, та НДГ «Великоснітинське» ім. О. Музиченка, де їх планують закінчити до кінця тижня. 

Дмитро Зленко: я півроку навчався у Варшаві за програмою Erasmus+. Це був незабутній і дуже корисний досвід

28 липня 2016 року

Стати студентом НУБіП значить отримати багато можливостей, одна з яких – навчання і стажування у провідних закордонних вишах, з якими університет має відповідні договори про співпрацю та видачу подвійних дипломів, а також участь у різноманітних міжнародних програмах. 

Студентський кампус готується до зустрічі першокурсників

28 липня 2016 року

 28 липня. У гуртожитку №7, де мешкають студенти факультету інформаційних технологій та ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, кипить робота - студентський будівельний загін облаштовує кімнати для першокурсників. 

Кафедри факультету інформаційних технологій розпочнуть новий навчальний рік у належному стані

28 липня 2016 року

 Завершується вступна кампанія, а з нею і спекотний липень. Вже за місяць університет вже вкотре прийматиме студентів на навчання. Завдання ж науково-педагогічного колективу, інженерних служб і адміністрації – підготувати аудиторії, лабораторії, кафедри, усі приміщення і обладнання до нового навчального року. 

У будівельних риштуваннях – основні аудиторії десятого корпусу

28 липня 2016 року

 Основні аудиторії десятого корпусу – у будівельних риштуваннях. 

Чотирнадцять студентів НУБіП стали переможцями і призерами Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

28 липня 2016 року

 Кінець липня став періодом підбиття підсумків Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2015-2016 навчальному році. 

П'ятниця
29.07.2016

Ремонти у гуртожитках та економія ресурсів – вимагають рішучих кроків

29 липня 2016 року

 29 липня 2016 року. По обіді відбулася робоча нарада керівництва університету з деканами факультетів і директорами ННІ та комендантами гуртожитків. 

Заява Міністерства освіти і науки щодо участі українських викладачів та науковців у заходах на окупованих та тимчасово непідконтрольних Україні територіях

29 липня 2016 року

 У зв’язку з участю працівників кількох українських ВНЗ у заході під назвою «10 Міжнародна науково-практична конференція «Російська мова в полікультурному світі»», який відбувся 8-11 липня цього року в Ялті на території окупованої Автономної Республіки Крим, Міністерство освіти і науки України вважає необхідним заявити: 

Гуманітарно-педагогічний готується до Школи першокурсника

29 липня 2016 року

 Завершується вступна кампанія 2016 року. Вона засвідчила, що спеціальності гуманітарно-педагогічного факультету «Філологія», «Соціальна робота», «Педагогіка вищої школи», «Управління навчальними закладами», «Професійна освіта» користуються попитом у сучасного абітурієнта. 

Тривають ремонтні роботи у першому корпусі

29 липня 2016 року

 Співробітники кафедри ботаніки відправилися у відпустку практично на 90 відсотків підготувавши її приміщення до нового навчального року. Приємно зазирнути до 110-ї і 112-ї (викладацької): світлі стіни, вхідні двері і вікна замінено, підлога відцикльована. 

Субота, неділя
30-31.07.2016

Випускниця Рівненського державного аграрного коледжу НУБіП Наталія Прищепа виборола «золото» чемпіонату Європи

30 липня 2016 року

 Першу медаль чемпіонату Європи з легкої атлетики 2016 року, і відразу золоту, українській команді принесла випускниця Рівненського державного аграрного коледжу НУБіП Наталія Прищепа. 

Третьокурсники агробіологічного факультету здобувають практичний досвід у Агрономічній дослідній станції

31 липня 2016 року

 На базі відокремленого підрозділу університету «Агрономічна дослідна станція» тривають навчальні практики для студентів агробіологічного факультету. Наразі там здобувають необхідні навички й уміння близько шестидесяти третьокурсників. 

Ювілеї університету мовою документів. Навчальна частина Української академії сільськогосподарських наук

31 липня 2016 року

 У 1948 р. Київський ордена Трудового Червоного Прапора сільськогосподарський інститут відзначає 50-літній ювілей. Продовження … 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook