Календар подій

4.07.2016 – 10.07.2016

Списком
По днях тижня

Понеділок
4.07.2016

Увага! Оголошується конкурс наукових проектів і розробок на 2017 рік!

4 липня 2016 року

     Шановні колеги, з 4 липня відповідно до наказу № 658 від 01.07.2016 року в університеті оголошується перший етап конкурсного відбору проектів науково-дослідних робіт, виконання яких розпочнеться у 2017 р. 

Ректорат: сезон відпусток розпочався, але роботи не поменшало

4 липня 2016 року

     4 липня 2016 року відбулося чергове засідання звуженого ректорату під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка. 

Вівторок
5.07.2016

Круглий стіл за результатами виїзного міжнародного семінару «Подвійні україно-польські дипломи за технологічними спеціальностями»

5 липня 2016, 14:00

      5 липня о 1400 відбудеться круглий стіл за результатами виїзного міжнародного семінару «Подвійні україно-польські дипломи за технологічними спеціальностями» (22-24 червня 2016 р., Вроцлавський природничий університет). 

Публікації у рецензованих міжнародних журналах та підготовка наукових проектів - пріоритет наукової діяльності

5 липня 2016 року

 5 липня 2016 року відбувся довгоочікуваний для більшості науковців університету науково-практичний семінар з підготовки публікацій у рецензованих міжнародних журналах та наукових проектів для участі у конкурсі Міністерства освіти і науки України. 

В добру путь, випускники агробіологічного факультету!

5 липня 2016 року

     5 липня стало святковим для бакалаврів спеціальності «Агрономія» агробіологічного факультету. Цього дня вони отримали дипломи НУБіП України. З нагоди урочистостей кращих із кращих випускників привітав ректор університету Станіслав Ніколаєнко. 

Розпочався прийом документів до магістратури!

5 липня 2016 року

     Розпочався прийом документів до магістратури на денну форму навчання. Він триватиме до 31 липня. Нагадаємо, що до заочної магістратури документи почнуть приймати за десять днів – з 15 липня, а закінчать 15 серпня. 

Середа
6.07.2016

День поля: ректор виставив четвірку з плюсом науковцям і господарникам за п’ятибальною шкалою

6 липня 2016 року

     6 липня 2016 року. На базі університетських навчально-дослідних господарств відбувся традиційний День поля, де господарники і науковці звітували ректору університету Станіславу Ніколаєнку про проведену за рік роботу. На нього завітали і керівники Васильківського району. 

На виїзному засіданні директорату ННІ лісового і садово-паркового господарства на базі Боярської лісової дослідної станції визначені шляхи поліпшення співпраці

6 липня 2016 року

     5 липня 2016 року дирекція ННІ лісового і садово-паркового господарства та завідувачі кафедр провели виїзне засідання директорату на базі ВП НУБіП України «Боярська лісова дослідна станція» з метою координації роботи та налагодження більш тісн 

Святкування Дня поля

6 липня 2016, 0:00

Вітаємо з отриманням свідоцтв про успішне закінчення підготовчого відділення

6 липня 2016 року

     Підбито підсумки навчання на підготовчому відділенні НУБіП України. Усі слухачі значно підвищили рівень своїх знань з загальноосвітніх предметів і, як підсумок, всі успішно склали ЗНО. 

Подвійні магістерські програми як шлях для покращення рейтингових показників університету

6 липня 2016 року

     У навчально-науковому інституті післядипломної освіти відбувся круглий стіл за результатами виїзного міжнародного семінару «Подвійні україно-польські дипломи за технологічними спеціальностями».  

Завершилася навчальна практика з промислової біотехнології

6 липня 2016 року

     З 29 червня по 2 липня 2016 року третьокурсники факультету захисту рослин, біотехнологій та екології проходили навчальну практику з дисципліни «Промислова біотехнологія». 

Магістр Надія Полякова про переваги Erasmus + для студентів

6 липня 2016 року

     Під час навчання в університеті студенти повинні використовувати усі можливі варіанти для покращення своїх практичних і теоретичних навичок та здобуття досвіду на майбутнє. 

Четвер
7.07.2016

Ректорат

7 липня 2016, 9:00

Розширене засідання ректорату

7 липня 2016, 9:00

07 липня 2016 р.                    Київ                             № 6 

Літо – море – Чорноморськ!

7 липня 2016 року

     Кожне літо ми чекаємо з нетерпінням. Вже перші сонячні дні, обіцяючи незабутні враження, відволікають нас від навчання та будь-якої роботи. Хочеться на пляж – ніжитися на пісочному березі й усміхатися сонцю. 

Почули і зробили: у навчальному корпусі №10 відремонтована система природнього освітлення аудиторій

7 липня 2016 року

 Весна 2016 року видалася похмурою і дощливою. У навчальних аудиторіях 232 та 233 навчального корпусу №10, де встановлені системи природнього освітлення, через негоду, їх протікання було неможливо проводити заняття. На що нарікали і студенти, і викладачі. 

Триває практика агробіологів на овочевих ділянках

7 липня 2016 року

 Студенти агробіологічного факультету проходять практику у НДГ «Великоснітинське» ім. О. Музиченка. Особливо тут люблять 2-гу групу 1-го курсу скороченого терміну навчання. 

Ректорат: підготовка гуртожитків до нового навчального року та енергозбереження

7 липня 2016 року

    7 липня відбулося розширене засідання ректорату за участю керівників підрозділів адміністративно-господарської частини та завідувачів гуртожитків. І не випадково, адже чотири із дев’яти питань порядку денного стосувалися заходів енергозбереження. 

Американська лабораторія «SANDIA» провела семінар з біобезпеки для викладачів факультету ветеринарної медицини

7 липня 2016 року

     Співробітники різних кафедр факультету ветеринарної медицини професори Т.В. Мазур, В.В. Недосєков, О.М. Якубчак, доценти Н.І. Бойко, М.А. Галабурда, М.В. Галат, І.М. Деркач, В.Д. Іщенко, М.О. Малюк, О.Г. Мартинюк, Н.А. Меженська, В.В. Мельник, О.В. Новіцька, О.В. Семенко, Я.К. 

Вступна кампанія-2016: у перші дні прийому кількість заяв до магістратури значно перевищує показники минулого року

7 липня 2016 року

 Станом на 6 липня 566 випускників бакалаврату вирішили навчатися в магістратурі нашого університету і подали відповідні заяви до приймальної комісії. Серед них 544 на місця державного замовлення, 22 за умовами контракту. 

П'ятниця
8.07.2016

На гуманітарно-педагогічному активно проводяться ремонтні роботи за участю студентського будівельного загону

8 липня 2016 року

     Із закінченням навчального року гуманітарно-педагогічний факультет одразу розпочав підготовку до нового. Одне із завдань – упорядкування навчальних приміщень. 

Науково-дослідні господарства університету виходять на прибуток!

8 липня 2016 року

 Спочатку невеличка статистика. У 2013 році виручка НДГ університету від реалізації продукції склала 20 млн грн. 18 мільйонів з них – за рахунок продукції тваринництва. 2014 рік – 31 млн грн, 20 з них – теж дало тваринництво. Тобто основні кошти – результат роботи тваринницької галузі. 

Професор Альфонс Бальманн поділився секретами управління науковими проектами

8 липня 2016 року

     Цього тижня в Національному університеті біоресурсів і природокористування України з лекцією «Управління науковими дослідженнями, орієнтованими на результат: досвід і виклики після 20 років ІАМО» виступив професор, доктор економічних наук Альфонс Бальманн, директор  

Дипломи бакалаврів урочисто вручили випускникам факультету конструювання і дизайну

8 липня 2016 року

     8 липня 2016 року дипломи бакалаврів урочисто вручили випускникам факультету конструювання і дизайну. 

Субота, неділя
9-10.07.2016

В університеті успішно проходить вступ до магістратури

9 липня 2016 року

 Триває вступна кампанія до магістратури. На разі випускники бакалаврату, які вирішили здобувати вищу освіту в провідному дослідницькому університеті, подають документи до приймальної комісії. Станом на 9 липня вже 922 вступники пройшли цей етап.  

До вершин науки!

9 липня 2016 року

     За спогадами доктора біологічних наук, професора Бусенка Олександра Трохимовича, який тривалий час працював на кафедрі технологій виробництва молока та м’яса.     Після закінчення Рожнівської семирічної школи я разом з трьома  

Кафедра статистики та економічного аналізу і ННІ післядипломної освіти провели підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів центрального апарату Держгеокадастру України

10 липня 2016 року

     Досягнення у галузі статистики сприяють поліпшенню інформаційного забезпечення державного управління, підвищенню якості оцінки розвитку економіки та соціальної сфери, повнішому задоволенню інформаційних потреб суспільства. 

Військовий полк НУБіП на польових навчальних зборах (фотозвіт)

10 липня 2016 року

 Інструктаж з облаштування блок-постів. 2 рота. Керівник на навчальному місці полковник Якубов В.О. 

Дрони на сторожі лісів

10 липня 2016 року

     На базі Боярської лісової дослідної станції Національного університету біоресурсів і природокористування діють три станції пожежної охорони лісу першого типу. Їх система покриває 92% всіх лісових масивів Боярської ЛДС. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook