Календар подій

8.02.2016 – 14.02.2016

Списком
По днях тижня

Понеділок
8.02.2016

8 лютого розпочинається навчальний семестр. Головне - його організований початок і недопущення інфекційних захворювань!

8 лютого 2016 року

 На позачерговому засіданні ректорату та вченій раді університету розглянута ситуація, яка скалася навколо санітарно-епідеміологічного стану в м.Києві та Київській області.  

Збори трудового колективу факультету аграрного менеджменту: затвердили звіт декана Анатолія Остапчука

8 лютого 2016 року

     5 лютого на зборах трудового колективу факультету аграрного менеджменту, які відбулися за участю ректора університету Станіслава Ніколаєнка, голови ради роботодавців факультету Тараса Висоцького, члена цієї ради Олександра Журавля 

Конференція трудового колективу юридичного факультету заслухала звіт декана Олени Ярої

8 лютого 2016 року

     5 лютого за участю проректорів з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Іщенка Валерія Васильовича та з навчально-педагогічної роботи, правових та соціальних питань Володимира Івановича Курила на юридичному факультеті 

Ректорат: маємо організовано розпочати весняний семестр

8 лютого 2016 року

     8 лютого під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату, присвячене початку весняного навчального семестру. Звідси і головне завдання для всіх проректорів і керівників служб, завідувачів кафедрами і викладачів – організований його початок. 

Навчання впродовж життя – головний вектор в діяльності ННІ післядипломної освіти

8 лютого 2016 року

     У звіті директора ННІ післядипломної освіти Марії Михайлівни Кулаєць про підсумки діяльності у 2015 році і завдання на наступний рік в світлі програми «Голосіївська ініціатива – 2020» головний акцент було зроблено на підвищення якості надання освітніх послуг з підвище 

Організовується виїзне засідання наукового гуртка «Овочівник»

8 лютого 2016 року

Організовується виїзне засідання наукового гуртка «Овочівник» на міжнародну виставку "Зернові технології", "Ago Animal Show" та "Фрукти. 

Вівторок
9.02.2016

Приємна несподіванка для студентів після зимових канікул: кухні всіх гуртожитків облаштовані новими газовими плитами

9 лютого 2016 року

     «Газову кампанію 2016» в університеті вже закінчено! Саме таку жартівливу назву студенти дали процесу заміни газових плит у всіх гуртожитках університетського кампусу. 

На факультеті інформаційних технологій сконструйовано 3D принтер фото

9 лютого 2016 року

     Ще не так давно 3D printer був неймовірною розробкою. Зараз ми не лише можемо надрукувати об’ємні деталі, а й самі сконструювати 3D принтер. 

Студенти-землевпорядники проводять профорієнтацію у школах

9 лютого 2016 року

     Вже вкотре до профорієнтаційної роботи факультету землевпорядкування долучаються студенти. 

Президент України Петро Порошенко особисто привітав ректора Станіслава Ніколаєнка з ювілеєм

9 лютого 2016 року

 9 лютого Президент України Петро Олексійович Порошенко особисто привітав ректора університету Станіслава Ніколаєнка з ювілейною датою – 60-річчям з Дня народження.  

Середа
10.02.2016

Стартували курси підвищення кваліфікації для науково-педагогічних працівників університету з ділової англійської мови та методики викладання англійської мовою

10 лютого 2016 року

     В інституті післядипломної освіти пройшли тестовий відбір 25 науково-педагогічних працівників агробіологічного та факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, 

Розвиток біоенергетичного потенціалу в сільському господарстві обговорили на міжнародному науково-практичному семінарі

10 лютого 2016 року

     10 лютого в університеті відбувся міжнародний науково-практичний семінар «Розвиток біоенергетичного потенціалу в сільському господарстві», організований НДІ економіки і менеджменту. 

Звіти керівників відокремлених підрозділів: підбито підсумки діяльності Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О.Майнової

10 лютого 2016 року

 10 березня стартувала кампанія звітів керівників відокремлених підрозділів Університету перед колективами навчальних закладів. Розпочала звітування очільниця Бобровицького коледжу економіки та менеджменту імені О. Майнової Ольга Гордієнко. 

Представники факультету тваринництва та водних біоресурсів обговорили підготовку фахівців на тематичному всеукраїнському семінарі

10 лютого 2016 року

     9 лютого на базі ДУ «Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів «Агроосвіта» відбувся семінар за участю тих вишів, які здійснюють підготовку студентів за напрямами «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» і « 

Будьте уважні до свого здоров'я: збори мешканців гуртожитків

10 лютого 2016 року

     Відповідно до наказу ректора Станіслава Ніколаєнка, у студентських гуртожитках університету відбулися збори активу – студентських рад, старост поверхів і блоків, присвячені гострій епідеміологічній ситуації в столиці і області. 

Міжнародний науково-практичний семінар на тему "Розвиток біоенергетичного потенціалу в сільському господарстві"

10 лютого 2016 року

 Запрошуємо Вас взяти участь в міжнародному науково-практичному семінарі 

Четвер
11.02.2016

Чи потрібен Земельний кодекс Україні? фото

11 лютого 2016 року

     Під такою промовистою назвою 11 лютого на факультеті землевпорядкування пройшов всеукраїнський круглий стіл, присвячений, без перебільшення, важливому і дискусійному питанню врегулювання земельного права. 

Фахівці санепідемслужби проконсультували завідуючих гуртожитками щодо недопущення поширення ГРВІ фото

11 лютого 2016 року

     На початку нового навчального семестру в дирекції студентського містечка відбулася нарада завідуючих гуртожитками за участі представників Державної санітарно-епідеміологічної служби лікаря-епідеміолога Ірини Білої, лікаря комунальної гігієни Тетяни Кузьменчук< 

Профорієнтаційна робота співробітників факультету ветеринарної медицини: знайти свого студента

11 лютого 2016 року

     На початку лютого 2016 року викладачі факультету ветеринарної медицини провели ряд зустрічей з учнями шкіл, гімназій і технікумів, на яких представили НУБіП – його структуру, матеріально-технічну базу, можливості розвитку молоді і, звісно, умови вступу-2016. 

Увага! Запрошуємо до участі у Всеукраїнському круглому столі «Чи потрібен Земельний кодекс Україні?"

11 лютого 2016, 0:00

НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ  

Колектив Ірпінського економічного коледжу схвалив звіт директора Сергія Михайлова

11 лютого 2016 року

 11 лютого відбулися збори трудового колективу відокремленого підрозділу Університету «Ірпінський економічний коледж». На збори завітав ректор Університету Станіслав Ніколаєнко. 

П'ятниця
12.02.2016

Профорієнтаційна робота

12 лютого 2016, 16:51

Профорієнтаційна робота   

Викладачі факультету інформаційних технологій – провідники «Цифрового перетворення освіти»

12 лютого 2016 року

     9 лютого 2016 року Інститутом модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України та спільнотою педагогів України «Навчаємося з Google» за підтримки Google Україна було проведено Перший Всеукраїнський 

Студентські ради гуртожитків: не допустити поширення грипу – наша спільна справа

12 лютого 2016 року

     На виконання наказу ректора Станіслава Ніколаєнка, а також у зв’язку зі складною епідемічною ситуацією та з метою упередження поширення ГРВІ серед студентів університету відбулися збори студентського активу в гуртожитках:     студентських рад, старост поверхів та блоків. 

Субота, неділя
13-14.02.2016

Володимир Альохін прозвітував перед зборами колективу Немішаївського агротехнічного коледжу

13 лютого 2016 року

 12 лютого у відокремленому підрозділі Університету «Немішаївський агротехнічний коледж» відбулися збори трудового колективу. Першим питанням було звіт директора коледжу за підсумками 2015 року. Це був перший рік роботи на цій посаді Володимира Альохіна. 

Життєві ідеали у професійному визначенні старшокласників

13 лютого 2016 року

     Успішність професійного самовизначення старшокласників залежить від сформованості їх ціннісної орієнтації, життєвих ідеалів у професійній сфері. 

Викладачі кафедри технологій виробництва молока та м’яса запросили на навчання випускників шкіл з шести областей

14 лютого 2016 року

     Професійно-орієнтаційна робота – це безперервний процес, який розпочинається з аналізу способів її проведення, моніторингу соціального становища, ринку праці, контингенту абітурієнтів, управлінських рішень щодо форм, методів та напрямків профорієнтаційної роботи та їх реалізація у навчальних закладах.  

Кафедра технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика розширює співпрацю з бізнесом

14 лютого 2016 року

     На цьому тижні на кафедру технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. 

Кафедра – коледж: науковці агробіологічного факультету консультують Немішаївський агротехнічний коледж

14 лютого 2016 року

      Задля поглиблення співпраці між науково-педагогічними працівниками університету та відокремленими підрозділами викладачі кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook