Календар подій

25.01.2016 – 31.01.2016

Списком
По днях тижня

Понеділок
25.01.2016

Входження університету до QS рейтингу і господарські питання – у центрі уваги ректорату

25 січня 2016 року

     25 січня відбулося традиційне засідання ректорату. 

Започаткування співпраці в освітній, науковій діяльності – результат стажування декана факультету ветеринарної медицини Миколи Цвіліховського

25 січня 2016 року

     З метою поглиблення університетського співробітництва, вивчення досвіду організації освітнього процесу, змісту фахової і практичної підготовки студентів, міжнародної діяльності в умовах реалізації нового Закону України «Про вищу освіту» 21-22 січня декан факультету ветеринарної медицини 

ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження презентував оновлені робочі плани підготовки фахівців фото

25 січня 2016 року

     Підготовка висококваліфікованих фахівців є пріоритетним напрямом діяльності колективу ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. 

Агробіологи обговорили навчальні плани і програми підготовки фахівців на 2016-2017 н.р. фото

25 січня 2016 року

     22 січня згідно із графіком відбулося обговорення навчальних планів і магістерських програм підготовки фахівців на агробіологічному факультеті на 2016-2017 навчальний рік.  

Розглянуто проекти навчальних планів на 2016-2017 н.р. факультету захисту рослин, біотехнологій та екології

25 січня 2016 року

     21 січня відбулася нарада проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші та керівників підрозділів факультету захисту рослин, біотехнологій та екології. На ній обговорювалися проекти навчальних планів і програм підготовки фахівців на 2016-2017 навчальний рік. 

Сергій Кваша. Про переваги та недоліки проекту змін до Закону України «Про вищу освіту»

25 січня 2016 року

     Минулого тижня за участі проректорів Ігоря Ібатулліна, Сергія Кваші, Володимира Курила та Вадима Ткачука, вченого секретаря Оксани Барановської, а також деканів факультетів, директорів ННІ, та керівників відділів відбулася нарада, присвячена обгов 

Вівторок
26.01.2016

Профорієнтаційна робота кафедри романо-германських мов і перекладу триває: гостинна Тернопільщина

26 січня 2016 року

     Сьогодні проблеми та перспективи організації профорієнтаційної роботи вищих навчальних закладів виходять із сучасних потреб вишів. Зважаючи на демографічну кризу, питання формування контингенту студентів факультету повинно знаходиться на постійному контролі у керівництва навчального закладу. 

Декан Лариса Баль-Прилипко вивчила досвід організації освітнього процесу в Одеській академії харчових технологій та Одеському національному політехнічному університеті

26 січня 2016 року

     З метою поглиблення університетської співпраці, вивчення кращого досвіду організації освітнього процесу, змісту фахової і практичної підготовки студентів, міжнародної діяльності в умовах реалізації положень нового Закону України «Про вищу освіту» декан факультету харчових технологій та управління які 

Факультет інформаційних технологій презентував оновлені навчальні плани фото

26 січня 2016 року

     Одним з пріоритетних напрямів розвитку університету є підготовка висококваліфікованих фахівців у галузі інформаційно-комунікаційних технологій, аналізу даних, моделювання та прогнозування. 

Навчальні плани факультету конструювання та дизайну: акцент на відкритості, об’єктивності, якості підготовки випускника фото

26 січня 2016 року

     25 січня відбулася зустріч проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші та начальника відділу магістерських програм Олени Колеснікової з представниками факультету конструювання та дизайну. 

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК представив проекти навчальних планів і програм підготовки

26 січня 2016 року

     Триває обговорення проектів навчальних планів і програм підготовки фахівців на 2016-2017 навчальний рік. Чергова зустріч проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші була присвячена навчальним планам з дисциплін, які викладаються на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК.  

Завершилося обговорення навчальних планів та програм ННІ лісового та садово-паркового господарства

26 січня 2016 року

     21 січня на робочій нараді проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші обговорено навчальні плани та програми на 2016-2017 навчальний рік з підготовки фахівців у ННІ лісового та садово-паркового господарства. 

Спільно з роботодавцями гуманітарії удосконалюють навчальні плани

26 січня 2016 року

     25 січня 2016 року відбулося засідання робочої групи (деканат, завідувачі кафедр, представники кафедр, представники ради роботодавців факультету) щодо удосконалення робочих навчальних планів. 

Середа
27.01.2016

Навчальні плани гуманітаріїв – відповідність вимогам часу фото

27 січня 2016 року

     Гуманітарно-педагогічний факультет 2015 року взяв курс на покращення якості навчання, надання освітніх і наукових послуг, а отже, підвищення рівня підготовки професійно компетентних, освічених людей. Одним із етапів цього процесу є удосконалення робочих навчальних планів.  

Сумуємо з приводу смерті матері ректора Станіслава Ніколаєнка

27 січня 2016 року

 Висловлюємо щирі співчуття ректору Станіславу Ніколаєнку з приводу тяжкої втрати – смерті його матері Галини Іллівни.  

Колектив ВП НУБіП України "НАТІ" висловлює глибоке співчуття ректору університету

27 січня 2016 року

Колектив ВП НУБіП України "Ніжинський агротехнічний інститут" висловлює глибоке співчуття ректору Національного університету біоресурсів і природокористування України Ніколаєнку Станіславу Миколайовичу з приводу тяжкої втрати – смерті його матері. 

Запорука успіху Мукачівського аграрного коледжу – у співпраці з університетом

27 січня 2016 року

     26 січня у ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж» відбулася робоча зустріч трудового колективу із ректором університету Станіславом Ніколаєнком. 

Розпочато інтеграцію Рівненського державного аграрного коледжу до структури університету фото

27 січня 2016 року

     26 січня делегація університету на чолі з проректором з навчальної і виховної роботи Сергієм Квашею відвідала Рівненський державний аграрний коледж. 

Започаткування співробітництва у навчальній, науковій та інноваційній діяльності з Тернопільським національним педагогічним університетом ім. В. Гнатюка – результати стажування декана Олени Глазунової

27 січня 2016 року

     21-23 січня декан факультету інформаційних технологій Олена Глазунова перебувала на стажуванні у Тернопільському національному педагогічному університеті ім. В. 

Продовжуємо профорієнтацію: Кармазіна Карина, староста 1 курсу факультету землевпорядкування відвідала рідний ліцей у Дніпропетровську

27 січня 2016 року

     Канікули спливають швидко, свята закінчуються, і студенти починають сумувати за навчанням, беруться до завдань, які їм було видано викладачами на канікули, а дехто до громадської роботи. 

Профорієнтація на гуманітарно-педагогічному факультеті: «Ми знаємо про НУБіП»

27 січня 2016 року

     Зимові канікули у багатьох загальноосвітніх середніх школах продовжуються через оголошення карантину. Проте є школи, навчання у яких проводиться, а, отже, здійснюється і профорієнтаційна робота. Зокрема, з учнями Тернопольської області. 

Четвер
28.01.2016

Запрошуємо на науково-методичний семінар із формування педагогічної компетентності

28 січня 2016, 10:06

     28 січня 2016 року на базі навчально-науково-виробничої лабораторії «Педагогічні технології» гуманітарно-педагогічного факультету відбудеться науково-методичний семінар з підвищення педагогічної компетентності науково-педагогічни 

У Ніжинському агротехнічному інституті пройшов регіональний семінар-нарада керівників і фахівців аграрних підприємств області

28 січня 2016 року

     У Ніжинському агротехнічному інституті пройшов регіональний семінар-нарада керівників і фахівців аграрних підприємств області за участю голови Всеукраїнської аграрної ради Андрія Дикуна, голови Ніжинської районної ради Олега Бузуна, голови Ніжинської  

Учитель є вчителем доти, поки навчається сам фото

28 січня 2016 року

     28 січня на гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся черговий загальноуніверситетський семінар з підвищення педагогічної компетентності. 

П'ятниця
29.01.2016

Ректорат звужений

29 січня 2016, 8:30

Обмін досвідом заради підготовки конкурентоспроможного фахівця

29 січня 2016 року

     Освітні реформи, які відбуваються останнім часом в Україні, потребують обміну досвідом між колегами найпотужніших вищих навчальних закладів України та за кордоном. 

Землевпорядники запросили абітурієнтів із міста Боярки

29 січня 2016 року

     Продовжується профорієнтаційна робота студентського активу факультету землевпорядкування. Цього разу до роботи долучилися студенти 3 курсу 4 групи Олексій Кулаковський та Андрій Ющук (наставник групи – ст. 

Асоціація виробників молока почала підготовку молоді для роботи у молочному скотарстві

29 січня 2016 року

     Студенти-магістранти ветеринарного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України проходитимуть практику на підприємствах  

Субота, неділя
30-31.01.2016

Кафедра аграрного консалтингу та сервісу чекає на навчання студентів з Черкащини

30 січня 2016 року

         29 січня доцент кафедри аграрного консалтингу та сервісу Ірина Кудінова відвідала  

Тривають ремонтні роботи у гуртожитку №10 фото

30 січня 2016 року

     Уже другий тиждень поспіль у гуртожитку №10 кипить робота – триває капітальний ремонт місць загального користування та кухонь на третьому стояку. І це – не зважаючи на фінансову скруту. Що відрадно, до роботи долучаються і студенти, які мешкають в гуртожитку. 

Історія НУБіП України мовою документів

31 січня 2016 року

     У 1898 р. відбулося відкриття Київського політехнічного інституту, який включав у себе чотири відділення: інженерне, механічне, хімічне та сільськогосподарське. 

Землевпорядники презентували НУБіП України випускникам шкіл Вінниччини та Чернігівщини

31 січня 2016 року

     Студентство і педагогічний колектив факультету землевпорядкування – це одна велика родина. Ми разом і в радощах, і в кропіткій роботі. Ми пишаємося нашими випускниками і студентами, а вони горді, що навчаються у одному з кращих ВУЗів України. 

Рада Національної науково-технологічної асоціації України: акцент – на комерціалізацію наукових розробок

31 січня 2016 року

     26 січня під головуванням очільника комітету Верховної Ради України з питань освіти і науки Лілії Гриневич за участю заступника міністра освіти і науки Максима Стріхи, директора департаменту інноваційної діяльності Віктора Шовкалюка, керівників наукових парків відбулося засідання ради 

Телеканал «Україна»: Лариса Баль-Прилипко про якість та безпечність кулінарної продукції в супермаркетах

31 січня 2016 року

     Загальною ознакою для всіх небезпечних кулінарних виробів є наявність в складі великої кількості нарізаних компонентів (м'яса, риби, овочів) або фаршу. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook