Календар подій

18.01.2016 – 24.01.2016

Списком
По днях тижня

Понеділок
18.01.2016

Ректорат розглянув стан виконання доручень ректора та план роботи на поточний тиждень

18 січня 2016 року

     18 січня відбулося засідання ректорату, на якому розглядався стан виконання доручень ректора Станіслава Ніколаєнка та сформований план роботи на поточний тиждень. 

Ремонт у гуртожитку №2: хочеш жити краще – доклади і своїх рук

18 січня 2016 року

     Ледь завершилися новорічні свята, а в гуртожитку № 2, де проживають студенти факультету аграрного менеджменту, кипить робота – розпочалася заміна електромереж у правому крилі та центральній частині. І це – незважаючи на фінансову скруту – допомагають випускники і благодійники. 

ТОВ «ТД «Технологія Трейд» вдячний за співпрацю і високоякісну підготовку фахівців

18 січня 2016 року

     На адресу ректора університету Станіслава Ніколаєнка від ТОВ «ТД «Технологія Трейд», яке реалізує спільний проект з підтримки освіти студентів, надійшов лист-подяка за плідну і творчу співпрацю. 

Вівторок
19.01.2016

Успіхи наших іноземних студентів

19 січня 2016 року

 25 листопада викладачі та іноземні студенти НУБіП взяли участь у V-й Міжнародній науково-практичній конференції “Сучасна післядипломна освіта: традиції та інновації”, яка була організована Інститутом перепідготовки та підвищення кваліфікації Національного педагогічного університету імені М.П. 

Досягнення нашого університету у рамках співпраці з Грузинським аграрним університетом

19 січня 2016 року

Спільний журнал Грузинського аграрного університету та Національного університету біоресурсів і природокористування України "Відомості аграрної науки" ввійшов в систему ELSEVIER . Це велике досягнення, адже на Кавказі поки тільки два журнали входять в цю важливу систему і один з них наш журнал. 

Дах для «Ветмедсервісу»

19 січня 2016 року

    Не зважаючи на відсутність бюджетного фінансування і погодні умови, ремонти навчальних корпусів і гуртожитків в університеті тривають. 

В університеті розпочато обговорення проектів навчальних планів та програм підготовки фахівців на 2016-2017 навчальний рік фото

19 січня 2016 року

     Новий Закон України «Про вищу освіту» надав вищим навчальним закладам автономію, що істотно підвищує самостійність, незалежність та відповідальність університетів у прийнятті рішень стосовно організації освітнього процесу. 

Середа
20.01.2016

Основний обсяг робіт по відновленню третього корпусу у 2015 році виконано

20 січня 2016 року

     Основний обсяг робіт, запланованих на відновлення третього корпусу у 2015 році, виконано. У цьому заслуга як підрядників, так і господарників та колективу університету, який активно долучався до розчистки внутрішніх приміщень від будівельного сміття та інших опоряджувальних робіт. 

Грип та ГРВІ: що робити, щоб вберегтися

20 січня 2016 року

     Грип – це високозаразне вірусне захворювання з можливістю тяжких ускладнень та ризиком смерті. 

Четвер
21.01.2016

Профорієнтація у Полтавській області продовжується фото

21 січня 2016 року

     На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК постійно займаються профорієнтаційною роботою. 

Землевпорядники презентували проекти навчальних планів фото

21 січня 2016 року

     20 січня відбулася чергова нарада проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші та керівників підрозділів факультету землевпорядкування щодо обговорення проектів навчальних планів і програм підготовки фахівців на 2016-2017 навчальний рік. 

Профорієнтаційна робота як запорука відбору кращих абітурієнтів

21 січня 2016 року

     Вже зовсім скоро сьогоднішні учні отримають атестат, і кожен з них обиратиме своє професійне майбутнє. Це складний вибір – і для абітурієнта, і для його батьків. Тому на цьому етапі важливе місце займає правильна профорієнтація школярів, безпосередній діалог з ними та відверті відповіді на безліч питань. 

Нарада-зустріч: обговорили формування навчальних планів підготовки фахівців ветеринарної медицини фото

21 січня 2016 року

     20 січня 2016 року відбулася зустріч-нарада проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші з керівництвом факультету ветеринарної медицини та завідувачами кафедр, на якій обговорювались питання формування навчальних планів підготовки фахівців ветеринарної меди 

Гуманітарно-педагогічний факультет запрошує на науково-методичний семінар із формування педагогічної компетентності

21 січня 2016 року

     На гуманітарно-педагогічному факультеті відбулася нарада деканату із завідувачами педагогічних кафедр, на якій обговорено програму семінару з підвищення педагогічної компетентності науково-педагогічних працівників ННІ/факультетів.  

Діалог землевпорядників із німецькими колегами триває фото

21 січня 2016 року

     На запрошення проекту Німецько-український агрополітичний діалог завідувач кафедри землевпорядного проектування Андрій Мартин з метою вивчення німецького досвіду регулювання земельних відносин взяв участь 

Вийшов із друку навчальний посібник «Хвороби насіння сільськогосподарських культур»

21 січня 2016 року

     Авторським колективом у складі професора Миколи Кирика, доцента Мирослава Піковського та нашого випускника, громадянина Нігерії, професора Стівена Азаікі підготовлений навчальний посібник «Хвороби насіння сільськогосподарських культур», 

П'ятниця
22.01.2016

Факультет тваринництва та водних біоресурсів зміцнює матеріально-технічну базу

22 січня 2016 року

     В університеті активно тривають ремонтні роботи. На черзі – лекційні навчального корпусу №1. 

Увага! Введено в дію «Порядок зберігання та списання документації на кафедрах НУБіП України»

22 січня 2016 року

     З 15 січня 2016 року наказом ректора університету Станіслава Ніколаєнка введений в дію «Порядок зберігання та списання документації на ка 

На факультеті землевпорядкування з’явилася брендова модель АН-178

22 січня 2016 року

     Факультет землевпорядкування має власний літак АН-178, виробником якого є славнозвісне ДП «Антонов». Щоправда це лише його брендова модель. А історія її появи така. 

Нагорнюк Оксана Миколаївна, доцент кафедри загальної екології та безпеки життєдіяльності, нагороджена дипломом ІІІ ступеня за досягнення в освіті

22 січня 2016 року

   Доцент кафедри загальної екології та безпеки життєдіяльності Нагорнюк Оксана Миколаївна нагороджена дипломом ІІІ ступеня за досягнення в освіті Ректором Гірничо-металургійної академії ім. 

В студентських гуртожитках триває заміна газових плит

22 січня 2016 року

     Відповідно до програми розвитку «Голосіївська ініціатива – 2020», в університеті зміцнюють матеріально-технічну базу навчальних корпусів та студентських гуртожитків. Як і планувалося, під час зимових канікул в гуртожитках студмістечка триває заміна газових плит на нові.  

Колектив Мукачівського аграрного коледжу підтримав Юрія Садварі на посаду директора

22 січня 2016 року

 Як відомо, у вересні 2015 року вчена рада університету звільнила з посади директора Мукачівського аграрного коледжу, який входить до складу університету як відокремлений підрозділ, Надію Балаж. 

Субота, неділя
23-24.01.2016

На факультеті тваринництва та водних біоресурсів завершилася робота по формуванню робочих навчальних планів на 2016-2017 навчальний рік фото

23 січня 2016 року

     Після реорганізації ННІ тваринництва та водних біоресурсів у факультет в 2014 році розпочалася послідовна робота з підвищення якості надання освітніх послуг та покращення підготовки фахівців-технологів для галузей тваринництва і рибництва. Обов’язковою складовою такої роботи є перегляд і вдосконалення робочих навчальних планів і програм. 

Викладачі кафедри історії і політології запросили на навчання старшокласників Київщини

23 січня 2016 року

     18 січня доценти кафедри історії і політології Костюк О.В. та Хвіст В.О. 

Студенти Ірпінського економічного коледжу стали переможцями обласного етапу міжнародних конкурсів з української мови

23 січня 2016 року

Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову.(Ліна Костенко) 

Автоматизація + сучасна технологія виробництва = якісна, конкурентоспроможна продукція фото

24 січня 2016 року

     В рамках реалізації проекту щодо створення Науково-практичного центру тепличних технологій, учасниками цього проекту, спільно із міжнародними партнерами пройшов науково-практичний вебінар за участю нідерландської компанії Hoogendoorn (модератор вебінару), сервісної компанії «Ліміт» (м. 

Вітаємо з 87-річчям Почесного доктора університету Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета! фото

24 січня 2016 року

     23 січня 2016 року виповнилося 87 років Почесному члену кафедри анатомії тварин ім. акад. В.Г. 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook