Календар подій

1.09.2014 – 7.09.2014

Списком
По днях тижня

Понеділок
1.09.2014

АНОНС: 1 вересня о 17-40 дивіться виступ Станіслава Ніколаєнка в ефірі Першого ділового телеканалу

1 вересня 2014, 17:40

 1 вересня (понеділок) о 17-40 дивіться виступ ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка в ефірі Першого ділового телеканалу.Повтор передачі - о 23-40.Прес-служба НУБіП України 

Кубок НУБіП України серед першокурсників

1 вересня 2014, 10:11

1 вересня 2014 року запрошуємо на «Кубок НУБіП України серед першокурсників»: спортивні змагання з міні-футболу та стрітболу.Змагання проводитимуться на спортивних майданчиках біля навчального корпусу №9.  

Ректор Чеського університету наук про життя (м. Прага) проф. Юрій Балік почесний доктор НУБіП України фото

1 вересня 2014 року

 1 вересня Технічний ННІ НУБіП України відвідали ректор Чеського університету наук про життя (м. Прага) проф. Юрій Балік та проректор з міжнародних відносин проф. Міхал Лоштак.  

Свято знань фото

1 вересня 2014 року

Програма святкування Дня знань — 1 вересня у Національному університеті біоресурсів і природокористування України

1 вересня 2014 року

Програма святкування Дня знань — 1 вересня у НУБіП України  

День знань у Голосієві фото

1 вересня 2014 року

1 вересня у НУБіП України розпочався новий навчальний рік. І старт йому дали традиційне свято День знань та урочиста посвята в першокурсники. 

Вівторок
2.09.2014

Президент спілки ректорів університетів Леонід Губерський привітав Станіслава Ніколаєнка з обранням ректором НУБіП України

2 вересня 2014 року

 З обранням Станіслава Ніколаєнка на посаду ректора НУБіП України від імені Спілки ректорів вищих навчальних закладів України та від себе особисто привітав її президент Леонід Губерський.  

Обговорено напрями співпраці із Чеським університетом наук про життя та Вроцлавським природничим університетом

2 вересня 2014 року

Під час святкування Дня знань відбулися зустрічі ректора університету Станіслава Ніколаєнка з почесними гостями. 

Студенти педагогічного факультету імені професора Віктора Сидоренка допомагають дітям із зони АТО фото

2 вересня 2014 року

Українська армія проводить АТО у східних регіонах держави. Звідти весь час приїздять діти, яких вивозять подалі від воєнних дій. Тож, майбутні соціальні педагоги, які здобувають свій фах на педагогічному факультеті імені професора Віктора Сидоренка, вирішили допомогти цим дітлахам. 

Середа
3.09.2014

Спільна лекція академіка Сергія Кваші та професора Приморського університету (Словенія) Стефана Бойнеца фото

3 вересня 2014 року

     Після урочистого відзначення Дня знань професор Приморського університету (Словенія), а тепер і почесний професор НУБіП України, завітав на зустріч із студентами та співробітниками ННІ бізнесу. 

Перше засідання. Рішення Постійнодіючої комісії з контролю за дотриманням правил внутрішнього розпорядку в гуртожитках НУБіП України

3 вересня 2014 року

Перше засідання Постійнодіючої комісії з контролю за дотриманням правил внутрішнього розпорядку в гуртожитках НУБіП Українив 2014-2015 н.р.3 вересня 2014 року відбулося перше засідання Постійнодіючої комісії з контролю за дотриманням правил внутрішнього розпорядку в гуртожитках НУБіП України. 

На засіданні вченої ради університету присвоєно почесні звання НУБіП України нашим колегам

3 вересня 2014 року

29 серпня рішенням вченої ради університету вищими відзнаками НУБіП України відзначено наших колег. Так, заслуженим професором став Леонід Сук. 

Четвер
4.09.2014

Науковий журнал НУБіП України «Біоресурси і природокористування» буде включено в наукову базу даних EBSCOhost

4 вересня 2014 року

Три місяці тривали переговори з компанією EBSCO Publishing щодо партнерства з метою майбутнього просування наукових видань НУБіП України в наукову базу даних EBSCOhost. На сьогодні досягнуто домовленості про включення наукового журналу «Біоресурси і природокористування» в EBSCOhost та підготовлено ліцензійний договір про співпрацю. 

Увага! Запрошуємо до обговорення шляхів реалізації положень нового Закону України «Про вищу освіту»

4 вересня 2014 року

Відповідно до розпорядження ректора університету Станіслава Ніколаєнка створено  робочу групу з реалізації положень нового Закону України «Про вищу освіту» в НУБіП України. 4 вересня відбулося її перше засідання. Робочою групою зосереджено увагу на необхідності глибокого вивчення закону. 

Спортивні баталії першокурсників: міні-футбол, стрітбол фото

4 вересня 2014 року

     1 вересня після традиційного свята Дня знань та урочистої посвяти в першокурсники пройшли змагання з міні-футболу та стрітболу, де нове університетське поповнення мало змогу показати себе, як-то кажуть, у всій спортивній красі. 

П'ятниця
5.09.2014

Станіслав Ніколаєнко і президент НААН Ярослав Гадзало обговорили стан аграрної галузі та співпрацю академії з університетом

5 вересня 2014 року

Днями колектив НУБіП України вітав доктора сільськогосподарських наук, академіка Ярослава Гадзала з обранням на посаду президента Національної академії аграрних наук України. А вже 5 вересня Ярослав Михайлович завітав до нашого університету з робочим візитом. 

Університет активізує співпрацю з Національною академією педагогічних наук України

5 вересня 2014 року

5 вересня в університеті побувала поважна делегація Національної академії педагогічних наук України на чолі з її президентом – академіком Василем Кремінем. 

Університету необхідна інформаційна революція

5 вересня 2014 року

 5 вересня одразу після лекції студентам магістратури педагогічного факультету, ректор університету Станіслав Ніколаєнко зустрівся із колективом наймолодшого серед навчально-наукових інститутів – Українського ННІ інформаційного і телекомунікаційного забезпечення агропромислової та природоохоронної  

Нарада з проректорами, директорами ННІ та НДІ

5 вересня 2014 року

Нарада з проректорами, директорами навчально-наукових інститутів (ННІ) та науково-дослідних інститутів (НДІ) відбудеться о 1520 годині. 

Субота, неділя
6-7.09.2014

Відбувся круглий стіл «Ентеральне харчування в Україні: шляхи вирішення нагальних проблем»

7 вересня 2014 року

4 вересня 2014 року співробітники ННІ якості біоресурсів та безпеки життя, факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, а саме кафедри технології м’ясних, рибних і морепродуктів та магістри цієї кафедри прийняли участь у засіданні круглого столу на тему: «Ентеральне харчування в Україні: шляхи вирішення нагальних проблем». 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook