Календар подій

7.07.2014 – 13.07.2014

Списком
По днях тижня

Понеділок
7.07.2014

Правоохоронці вивчають діяльність університету

7 липня 2014, 20:21

Генеральна прокуратура України, управління Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю Міністерства внутрішніх справ України ретельно вивчають матеріали, вказані в публікаціях у засобах масової інформації, листах громадян стосовно можливих порушень земельного законодавства в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. 

Здорове майбутнє — запорука успіху України!

7 липня 2014 року

НУБіП України за здорове майбутнє! 

Скорбимо, пам’ятаємо...

7 липня 2014 року

6 липня 2014 року на 70-му році життя перестало битися серце доцента кафедри культурології Заслуженого працівника культури України, художнього керівника народного ансамблю пісні і танцю «Колос» Станіслава Андрійовича Семеновського. 

Розпочато роботи з відновлення 3-го корпусу

7 липня 2014 року

3 липня під головуванням в.о. ректора Станіслава Ніколаєнка проводилася нарада з питань реконструкції та запобіганню подальшого руйнування 3-го навчального корпусу Національного університету біоресурсів і природокористування України. 

600 студентів військової кафедри приступили до навчальних зборів

7 липня 2014 року

7 липня 2014 року в.о. ректора НУБіП України Станіслав Ніколаєнко перевірив хід проведення навчального збору зі студентами випускного курсу кафедри військової підготовки.  

Молоді вчені НУБіП України активізувалися заради економічного розвитку України фото

7 липня 2014 року

 НУБіП України запрошує талановитих студентів до лав майбутніх вчених. 

Вітання від закордонних навчальних закладів-партнерів

7 липня 2014 року

На адресу  Станіслава Ніколаєнка надійшли вітальні листи з нагоди призначення на посаду в. о. ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України від ректора Чеського університету наук про життя Ю. Баліка (м. Прага), ректора Варшавського університету наук про життя А. Шиманського, ректора Тимірязівської сільськогосподарської академії В.І. 

Вівторок
8.07.2014

8 липня о 20-30 Станіслав Ніколаєнко в ефірі телеканалу "UBR"

8 липня 2014, 20:30

 8 липня (вівторок) о 20-30 дивіться коментар в.о. ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка в ефірі телеканалу "UBR".Прес-служба НУБіП України 

Вітаємо студентів НУБіП України – переможців стипендіальної програм "Завтра.UA" 2014 року

8 липня 2014 року

         8 липня 2014 року на засіданні ректорату студентам університету-переможцям стипендіальної програми "Завтра.UA" в.о. ректора Станіслав Ніколаєнко вручив дипломи Фонду Віктора Пінчука. 

НУБіП України займає 4-е місце серед кращих ВНЗ столиці України!

8 липня 2014 року

Інформаційний ресурс "Освіта.ua" представляє вузи Києва, що посіли найвищі місця в консолідованому рейтингу вищих навчальних закладів України 2014 року.Кращі київські вузи 

Консолідований рейтинг вузів України 2014 року

8 липня 2014 року

Національний університет біоресурсів і природокористування України займає 11-е місце у загальному рейтингу серед ВНЗ України.Інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» складено консолідований рейтинг вищих навчальних закладів України 2014 року. 

Середа
9.07.2014

У Національному університеті біоресурсів і природокористування України утворено спеціалізовані вчені ради

9 липня 2014 року

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 793 від 04 липня 2014 року в НУБіП України утворено наступні спеціалізовані вчені ради: 

Eнергозбереження – один із пріоритетів розвитку університету (відбулось засідання ректорату НУБіП України)

9 липня 2014 року

  8 липня відбулося чергове засідання ректорату НУБіП України. На ньому розглядалися як нагальні проблеми, які стоять перед університетом напередодні нового навчального року, так і поточні питання життєдіяльності.  

Міжнародна літня школа — RE-FEELING CITY LANDSCAPE

9 липня 2014 року

З 20 липня по 1 серпня 2014 р. Центр освіти впродовж життя та факультет сільського проектування Латвійського сільськогосподарського університету (м. Рига, м. Єлгава) запрошують студентів, що вивчають містобудування, ландшафтну архітектуру, садово-парковий дизайн та суміжні дисципліни на участь у міжнародній літній школі. 

Вітаємо з присудженням наукового ступеня!

9 липня 2014 року

Кожного року все більше випускників нашого університету продовжують навчання в аспірантурі, займаються науковою діяльністю. Отримати вищу освіту, бо навіть й дві вищі освіти — це здається вже дуже мало в епоху розвитку науки і інноваційних технологій. Молодь повинна рішуче крокувати на випередження, бути тим самим поштовхом розвитку всіх галузей науки… 

Четвер
10.07.2014

"Київсільелектро" відгукнулось на заклик ННІ енергетики і автоматики допомогти у відновленні третього корпусу університету

10 липня 2014 року

ННІ енергетики і автоматики НУБіП України звернувся до своїх випускників-керівників підприємств і установ з проханням допомоги у відновленні третього навчального корпусу.  "Наш інститут, факультет, кафедри уже декілька десятків років підтримують зв'язки з ПАТ "Київсільелектро" - проходження практик 

Згурівська районна рада подякувала університету за підвищення кваліфікації фахівців

10 липня 2014 року

Згурівська районна рада Київської області, представники органів місцевого самоврядування району висловили подяку за проведений навчально-науковим інститутом післядипломної освіти Національного університету біоресурсів і природокористування України семінар-навчання. Відповідний лист надійшов на адресу в.о. ректора Станіслава Ніколаєнка. 

Вступна кампанія 2014: робота приймальних комісій має бути максимально ефективною

10 липня 2014 року

10 липня відбувся науково-методичний семінар «Науково-методичне та організаційне забезпечення вступної компанії у ВНЗ НУБіП України у 2014 році». У його роботі взяли участь 35 працівників університету та його регіональних навчальних закладів, задіяних у роботі приймальних комісій. 

Зустріч з представниками фірми Бруннталлер: студенти НУБіП України проходитимуть практику в Чехії

10 липня 2014 року

Представники фірми Бруннталлер (Чехія) з робочим візитом відвідали наш університет та зустрілись із керівництвом.  У перемовинах взяли участь в. о. 

П'ятниця
11.07.2014

Уряд Японії надасть грантову допомогу для закупівлі спецобладнання для нашого університету

11 липня 2014 року

Уряд Японії надасть Україні грант непроектного типу на закупівлю спеціального обладнання для медичних закладів та дослідницьких установ України, які роблять внесок у подолання наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. 

Перспективи за розробкою та впровадженням екобезпечних технологій переробки сировини

11 липня 2014 року

11 липня в.о. ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслав Ніколаєнко та голова профкому співробітників Іван Гаврилюк з робочим візитом побували в Одесі. 

Стартувала вступна кампанія 2014 року

11 липня 2014 року

11 липня перший навчальний корпус Національного університету біоресурсів і природокористування України, в якому традиційно працює приймальна комісія, перебуває буквально в облозі абітурієнтів. 

Субота, неділя
12-13.07.2014

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook