План роботи гуртка
Normal
0
21
false
false
false
RU
X-NONE
X-NONE
Normal
0
21
false
false
false
RU
X-NONE
X-NONE
План-графік роботи наукового гуртка «Санітарна і харчова мікробіологія» на 2019-2020 н.р.
№ п/п |
Заходи |
Дата проведення |
Місце проведення |
Відповідальний |
1 |
Ознайомлення зі структурою та правилами роботи у мікробіологічній лабораторії. Сучасне обладнання бактеріологічних лабораторій. |
вересень 2019 |
Лабораторія санітарної і харчової мікробіології ауд.117 |
Козловська Г.В. |
2 |
Мікрофлора ґрунту (відбір та підготовка проб, посів на поживні середовища, оцінка результатів дослідження). Мікрофлора води (відбір та підготовка проб, визначення колі-титру) |
жовтень 2019 |
Лабораторія санітарної і харчової мікробіології ауд.117 |
Козловська Г.В. |
3 |
Збудники харчових токсикозів та токсикоінфекцій. Методи бактеріологічного дослідження. |
листопад 2019 |
Лабораторія санітарної і харчової мікробіології ауд.117 |
Козловська Г.В. |
4 |
Визначення санітарно-гігієнічного стану приміщень (дослідження змивів). |
березень 2020 |
Лабораторія санітарної і харчової мікробіології ауд.117 |
Козловська Г.В. |
5 |
Мікрофлора м’яса та м’ясних продуктів. |
березень 2020 |
Лабораторія санітарної і харчової мікробіології ауд.117 |
Козловська Г.В. |
6 |
Мікрофлора молока та кисломолочних продуктів. |
квітень 2020 |
Лабораторія санітарної і харчової мікробіології ауд.117 |
Козловська Г.В. |
7 |
Вивчення впливу фізичних факторів на бактерії. |
квітень 2020 |
Лабораторія санітарної і харчової мікробіології ауд.117 |
Козловська Г.В. |
8 |
Вивчення дії на мікроорганізми дезінфікуючих засобів, що використовуються на підприємствах з переробки продуктів тваринництва. |
травень 2020 |
Лабораторія санітарної і харчової мікробіології ауд.117 |
Козловська Г.В. |