ОС Магістр «Технологія зберігання та переробки водних біоресурсів
Навчальні дисципліни |
Галузь знань та спеціальність, для якої читається дисципліна |
Робоча програма з дисципліни |
|
1. |
Сучасні методи досліджень галузі |
G «Інженерія, виробництво та будівництво», спеціальність G13 «Харчові технології» |
|
2. |
Актуальні проблеми галузі |
G «Інженерія, виробництво та будівництво», спеціальність G13 «Харчові технології» |
|
3. |
Сучасні технології зберігання і консервування рибопродуктів |
G «Інженерія, виробництво та будівництво», спеціальність G13 «Харчові технології» |
|
4. |
Біологічно активні речовини з риби і морепродуктів |
18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» |
|
5. |
Технологія рибного борошна |
18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» |
|
6. |
Винахідництво та патентно-ліцензійна робота |
18 «Виробництво та технології», 181 «Харчові технології» |