ВИПУСКНИКИ АСПІРАНТУРИ

      

    Кукоба Олександр Олександрович 
Тема дисертації "Адміністративно-процесуальні провадження у справах, що виникають з виборчих правовідносин". Захистився 28 квітня 2015 року. Працюю у Полтавському окружному адміністративному суді, посада суддя з 30 серпня 2010 року. Викладаю у Полтавському юридичному інституті Харківського Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого. Є тренером (викладачем) та розробником курсів лекцій для професійних суддів та кандидатів у судді у Національній школі суддів України
 
 

     

    Сіренко Дмитро Олександрович
 
 
Навчалася в аспірантурі з 2014 по 2020 роки, тема дисертаційної роботи «Правові засади запобігання адміністративним правопорушенням, пов’язаним з корупцією, здійснюваного суб’єктами приватної детективної діяльності». Зараз – бізнесмен, власник та директор декількох підприємств.
 

 

     

     Васюк Микола Миколайович 

 

Навчався в аспірантурі з 2017 по 2021 роки, тема дисертаційної роботи «Публічні послуги в медичній галузі України».

Зараз працює керуючим партнером в Адвокатському об’єднанні «ВР Партнерс», а також здійснює діяльність в якості арбітражного керуючого.

     Сатановська Марія Анатоліївна

 

Навчалася в аспірантурі з 2012 по 2015 роки, тема дисертаційної роботи «Адміністративно-правове забезпечення державно-приватного партнерства в Україні». Зараз працює на посаді начальника відділу корпоративних прав та реформування власності Міністерства економіки України.

 

 

     Белякова Євгенія Олександрівна 

 

 

Навчалась на заочній формі в аспірантурі з 2017 по  2021 роки тема дисертаційної роботи: «Інформаційно –правове забезпечення елементарного урядування в Україні». 

 

     

     Трохименко Аліна Русланівна

 

Навчалась у аспірантурі з 2018 по 2021 роки, тема дисертаційної роботи «Адміністративно-правове регулювання побутових послуг в Україні». Зараз працює асистентом кафедри цивільного та господарського права.

  

       

     Щиглов Євгеній Олександрович

 

Навчався у аспірантурі з 2016 по 2020 роки, тема дисертаційної роботи: «Еколого-правове регулювання обліку об’єктів і речовин, що шкідливо впливають на стан навколишнього природного середовища в Україні» 

  

      Чесак Вікторія Володимирівна

 

 

Навчалася у аспірантурі з 2017 по 2021 роки, тема дисертаційної роботи «Організаційно-правові засади діяльності присяжних в Україні». Зараз працює в архіві Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

     Іванов Філіп Олександрович

 

Навчався  на заочній формі в аспірантурі з  2017 по 2021 тема дисертаційної роботи: «Адміністративно- деліктні відносини у сфері використання та охорони природних ресурсів».

Зараз працює : походить стажування у адвоката Якимчука  Олександра Васильовича

 

 

     Сіра Аліна Василівна

 

 

Навчалась на заочній формі в аспірантурі з 2017 по 2021 роки, тема дисертаційної роботи «Адміністративна відповідальність за правопорушення, пов’язані з корупцією у сфері земельних відносин». Зараз працює керуючим адвокатським бюро «Аліна Сіра та Партнери». 

 

      

     Макаренко Юлія Сергіївна

 

Навчалася в аспірантурі з 2017 по 2021 роки, тема дисертаційної роботи «Державний контроль у сфері земельних ресурсів». Місце роботи: ПП «Дружба-агро 2010».

  

 Ткаченко Олександр МИколайович

 

 Навчався у аспірантурі з 2017 по 2021 роки, тема дисертаційної роботи: «Правова охорона довкілля у населених пунктах».

 

 

 

   Піляй Андрій Миколайович

 Навчався на заочній формі аспірантури з 2015 по 2019 роки, тема дисертаційної роботи "Ґенеза та сучасний стан адміністративної функції держави"

Зараз працює адвокатом в Адвокатському об'єднанні "Тім Лекс"

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook