Відкрита лекція доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Биховченко Валентини Петрівни

20 жовтня 2021 року

    19 жовтня 2021 року доцентом кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Биховченко Валентиною Петрівною була проведена відкрита лекція для бакалаврів 4 року навчання за спеціальністю 073 Менеджмент з дисципліни «Проектний менеджмент» на тему «Функціональні області проектного менеджменту».

   Сьогодні управління проектами перетворилося на невід’ємну рису ефективного менеджменту, який надає істотні можливості в досягненні будь-яких результатів, навіть у кар’єрному рості, освіті тощо. Методологія проектного управління успішно використовується в багатьох галузях: сільському господарстві, будівництві, розробці інформаційних технологій, економіці, машинобудуванні тощо. Зростаючі тенденції до конкуренції у всіх секторах економіки, необхідність пристосовуватись до постійно змінюваних вимог споживачів, організацій вимагає виконувати проекти в коротші строки та вищої ефективності.

  

   Лектором було підібрано цікавий науковий матеріал про сутність та значення планування ресурсів проекту. Представлено основні критерії оцінки вартості проекту, які здійснюються при обґрунтуванні доцільності фінансування проекту. Наведено методи розрахунку вартості проекту та проілюстровано використання MS Excel у бюджетуванню проекту. Окрім того, викладач постійно залучав студентів до активної участі у занятті, використовуючи сучасні методичні прийоми та заохочувальні стимули.

 

   На відкритій лекції були присутні: завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, д.е.н., професор, член-кореспондент Національної академії наук України Шинкарук Лідія Василівна, д.е.н., професор кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Дєліні Марина Миколаївна, к.е.н., доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Власенко Тетяна Олексіївна, к.е.н., доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Суханова Алла Валеріївна, к.е.н., доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Гаврилюк Віталій Петрович, к.держ.упр., старший викладач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Дергач Анна Вадимівна, к.е.н., доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Артюх Тетяна Олександрівна, к.е.н., доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Перчук Оксана Валентинівна к.е.н., доцент кафедри економічної теорії Пащенко Оксана Василівна.

   Заняття було проведене на високому науковому, і навчально-методичному рівні й одержало схвальні відгуки, зокрема відзначено професіоналізм та широку ерудицію лектора, вміння зосередити увагу слухачів на головних положеннях матеріалу лекції, створити творчу та робочу атмосферу.

 

Суханова А.В.
к.е.н., доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook