Контроль за організованим перебігом змішаного навчання студентів, посилення уваги до вивчення іноземних мов та успішне проходження акредитаційних експертиз – питання традиційної наради із заступниками деканів факультетів і директорів ННІ

20 жовтня 2021 року
     19 жовтня під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука відбулася традиційна щомісячна нарада із заступниками деканів факультетів та директорів ННІ з навчальної роботи за присутності працівників служби проректора – начальників навчального Ярослава Рудика та навчально-методичного відділів Лариси Кліх, заступників Оксани Зазимко, Олени Колеснікової та Олега Бачинського.
 
     Василь Дмитрович проінформував присутніх про порядок денний наради, на яку було винесено ряд важливих питань, а саме: про хід змішаного навчання студентів факультетів та ННІ; про організоване завершення освітнього процесу в 1 семестрі 2021-2022 н.р. для студентів усіх курсів; про підготовку студентів університету до складання ЄВІ з іноземної мови у 2022 році; про завершення формування оновленого переліку вибіркових дисциплін для студентів бакалаврату та магістратури денної та заочної форм навчання, а також про необхідність формування груп забезпечення спеціальностей згідно Ліцензійних вимог провадження освітньої діяльності. Усі зазначені питання були розглянуті та обговорені присутніми.
 
     На нараді виступили декан юридичного факультету Олена Яра, заступники деканів – Сергій Грищенко, Наталія Клименко, Ігор Сівак та директорів ННІ – Тереза Микицей, Віктор Свінчук та ін. Вони проінформували присутніхщодо перебігу очного та дистанційного навчання студентів, а також стану захворюваності студентів і викладачів у своїх підрозділах. Було наголошено на необхідності постійного дотримання усіма учасниками освітнього процесу вимог карантинних обмежень, як у навчальних корпусах, так і на території університету та гуртожитках.
     Особливу увагу на нараді Василь Дмитрович приділив необхідності посилення підготовки студентів випускних курсів бакалаврату з іноземних мов для успішного складання вже у 2022 році вступниками до магістратури єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови та оприлюднив наказ ректора від 19.10.2021 р. № 1106 (додається), яким передбачено всі можливі шляхи активізації та покращення такої роботи. Також проректор зупинився на питанні організованого проведення та успішного завершення 1-го семестру навчального року, як це передбачено наказом ректора від 18.10.2021 р. № 1102 (додається).
 
     Начальник навчального відділу Ярослав Рудик тайого заступниця із магістерських програм Олена Колеснікова проінформували присутніх на нараді про хід роботи із організації вибору студентами бакалаврату та магістратури дисциплін із загальноуніверситетського переліку.
     Заступницею начальника навчального відділу Оксаною Зазимко було наголошено на необхідності організації такої роботи для студентів бакалаврату та магістратури заочної форми навчання й запропоновано механізм для оптимізації такої роботи для всіх факультетів та ННІ.
     Завідувач навчально-методичного відділу Лариса Кліх проінформувала присутніх про перебіг проходження акредитацій експертними комісіями НАЗЯВО освітніх програм підготовки фахівців освітніх ступенів «Бакалавр». Вона наголосила на необхідності створення найближчим часом на кожному факультеті та ННІ «Груп забезпечення спеціальностей» на виконання нових ліцензійних умов, ознайомила присутніх з вимогами до таких груп та їх обов’язками.
 
     На завершення зустрічі Василь Дмитрович Шинкарук нагадав усім присутнім про неухильне дотримання усіх вимог щодо організації освітнього процесу та карантинних обмежень.
 
Оксана Зазимко,
заступник начальника навчального відділу

    

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook