Пішов з життя доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Андрій Макарін

20 жовтня 2021 року

З сумом повідомляємо, що 18.10.2021 року на 56-му році відійшов у вічність кандидат ветеринарних наук, доцент кафедри терапії і клінічної діагностики
Макарін Андрій Олегович

     Це був талановитий педагог, який вмів донести складні речі простими словами, порядна та добра людина, професіонал своєї справи.

     Народився 6 вересня 1966 року в с. Таценки Обухівського району Київської області. У 1983 р. закінчив середню загальноосвітню школу № 116 м. Києва. В цьому ж році поступив на перший курс ветеринарного факультету Української сільськогосподарської академії, яку закінчив у 1988 році.
     З 1988 р. по 1991 р. працював у Всесоюзному науково-дослідному інституті гігієни пестицидів полімерних та пластичних мас на посадах старшого лаборанта, інженера та старшого інженера. Упродовж 1992-1995 рр. А.О. Макарін навчався в очній аспірантурі на кафедрі терапії і клінічної діагностики НАУ під керівництвом доктора ветеринарних наук, професора В.Ю. Чумаченка. В 1999 р. успішно захистив дисертацію на тему: «Природна резистентність хворих на кетоз корів та новонароджених телят» за спеціальністю 16.00.01 – діагностика і терапія тварин та здобув науковий ступінь кандидата ветеринарних наук.
     З 1991 р. А.О. Макарін працював в Національному аграрному університеті. Спочатку – на посаді молодшого наукового співробітника держбюджетної наукової теми кафедри паразитології та тропічної ветеринарії; з 1994 р. – на посаді асистента, а з вересня 2001 р. – доцента кафедри терапії і клінічної діагностики.
     Під керівництвом А.О. Макаріна виконано понад 30 дипломних робіт студентами ОКР «Спеціаліст» та 17 магістерських робіт студентами ОС «Магістр». Багато років був наставником академічних груп студентів.
     Макарін А.О. – автор та співавтор понад 50 наукових і навчально-методичних праць, зокрема 3 навчальних посібників. Викладав дисципліни «Внутрішні хвороби тварин» та «Превентивні технології забезпечення здоров’я собак і котів».


     У ці скорботні дні розділяємо невимовний сум і тугу його близьких і рідних.
     Світлий добрий спомин про Андрія Олеговича назавжди залишиться в серцях співробітників та колег.

 

 

Вічна пам'ять.

Царство Небесне.

 
Ректорат, профспілкова організація,
колектив 
кафедри терапії і клінічної діагностики

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook