Засідання навчально-наукової лабораторії біоекономіки НУБіП України присвячено Міжнародному форуму промислових біотехнологій та біоекономіки

6 жовтня 2021 року
     Партнерська подія Enterprise Europe Network (EEN), яка організована Innovhub SSI i Trentino Sviluppo в рамках IFIB (International Forum on Industrial Biotechnology and Bioeconomy), відбулася в Італії 30 вересня - 1 жовтня 2021 року.

     Учасники з Європи та інших країн зібралися для того щоб знайти потенційних партнерів для співпраці, розвитку бізнесу, ліцензійних угод, спільних підприємств, дослідницьких проектів і обміну досвідом. Співробітники навчально наукової лабораторії біоекономіки факультету аграрного менеджменту приєдналися до заходу онлайн: професор Микола Талавиря, доценти Віра Бутенко, Олена Коваль, Інна Гуща, Юрій Власенко, Наталія Болгарова, Оксана Пащенко.
     Вітальні слова від організаторів Форуму розпочали ряд заходів, серед яких Постерна сесія з розвитку біопромисловості (Bio-based industries) і круглі столи за темами: «Як фінансувати економіку замкнутого циклу (the circular bioeconomy)?», «Розширення біоекономіки (bioeconomy)» і «Як з'єднати ланцюги створення доданої вартості в економіці замкнутого циклу?» Особливий інтерес викликали заздалегідь підготовлені двосторонні зустрічі В2В між стартапами, компаніями, університетами, державними та приватними дослідницькими центрами в галузі промислової біоекономіки та біотехнологій. Основні теми В2В: біоекономіка і економіка замкнутого циклу, промисловість на біологічні основі, агропродовольство, морські та білі біотехнології.

 

 

 

 

Олена Коваль,
доцент кафедри економічної теорії

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook