Студенти ОП «Професійна освіта» та аспіранти 011 «Освітні, педагогічні науки» взяли участь у науково-практичному семінарі «Коучингові технології як рушій 
якісних змін»

4 жовтня 2021, 8:43

1 жовтня 2021 року студенти ОП "Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)" та аспіранти спеціальності 011 "Освітні, педагогічні науки" мали нагоду прийняти участь у науково-практичному семінарі «Коучингові технології як рушій якісних змін». Студентів зацікавив виступ практикуючого коуча, бізнес коуча, експерта та доцента іноземної філології і перекладу ‒ Чайки Оксани Ігорівни, яка розповіла про коучингові технології в організації бізнесу.

Особливо цікаво студентам було послухати про особливості управління ресурсами, часом, стилем життя у бізнесі та мотивацією, яка зрештою і є рушієм дії. Оксана Ігорівна наголошувала для того, щоб стати успішними студентам ‒необхідно визначитись, що для них важливо і при цьому не зважати на певні соціальні стереотипи та обмеження.

 

Також один з секретів це жити тут і зараз, адже наше завтра робиться сьогодні і обов’язково любити до нестями те, що ми робимо.

асистент кафедри педагогіки,
Поліна Прохорчук

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook