Звітно-виборна профспілкова конференція Гуманітарно-педагогічного факультету

21 вересня 2021 року

 На гуманітарно-педагогічному факультеті відбулася звітно-виборна профспілкова конференція, де на розгляд делегатів було винесено кілька питань: звіт голови профбюро факультету, обрання нового голови у зв’язку з переходом Савицької Інни Миколаївни на посаду декана гуманітарно-педагогічного факультету, вибори нового складу профбюро, делегування представника від факультету до складу профспілкової організації НУБіП України. Конференція відбулася під головуванням заступника декана гуманітарно-педагогічного факультету Буцика І.М., гостями заходу були представники адміністрації університету: Шинкарук В.Д. проректор з науково-педагогічної роботи, Рудик Я.М. начальник навчального відділу, Тарасенко Р.О., голова профспілкової організації НУБіП України, які є дійсними членами профбюро гуманітарно-педагогічного факультету.

   Голова профбюро, Інна Савицька відзвітувала про виконану роботу за період своєї діяльності на цій посаді. У своєму звіті вона наголосила, що профбюро завжди працювало на благо співробітників факультету. Основною метою діяльності було і є представництво та захист трудових, соціально-економічних прав та інтересів усіх 183 членів профспілки. У доповіді було зазначено, що ефективна робота відбувалася разом з адміністрацією гуманітарно-педагогічного факультету на чолі з його ексдеканом проф. Шинкаруком Василем Дмитровичем. У своєму звіті Інна Савицька звернула увагу присутніх на ускладнення роботи профбюро в умовах пандемії. Багато із запланованого не вдалося реалізувати: тури вихідного дня, екскурсії, які стали традицією на факультеті, і спартакіада, і святкові заходи, які зазвичай об’єднують, мотивують та надихають працівників. Однак, робота не припинялася і в карантинних умовах. Оперативно опрацьовувалися заяви на матеріально-грошову допомогу, особливо тим, хто перехворів на COVID-19. Профбюро завжди брало участь у вирішенні проблем співробітників, організовувало оздоровлення працівників та їхніх родин; спільно з профспілковою організацією НУБіП України своєчасно замовлялися подарунки до свят чоловікам, жінкам та дітлахам наших співробітників.

   Трудовий колектив позитивно оцінив роботу Інни Савицької на посаді голови профбюро гуманітарно-педагогічного факультету, яка завжди підтримувала, допомагала порадами та консультаціями кожному співробітникові. В обговоренні звіту взяли участь проректор Василь Шинкарук, який зазначив, що ефективність роботи Інни Савицької на цій посаді була беззаперечною. Саме за часів її головування, до лав профбюро було залучено 63 співробітники. Важливим внеском було налагодження реальних конструктивних зв’язків між керівництвом факультету та його працівниками. До обговорення приєдналися професор Сопівник Р., доцент Омельченко Л., професор Стрілець В., які також позитивно оцінили роботу Інни Савицької та визнали її ефективною.

 

 

   Після обговорення звіту було розглянуте питання щодо виборів нового складу профбюро факультету. До нього обрали 14 представників від усіх кафедр. Після цього перейшли до виборів нового голови профбюро ГПФ. На цю посаду було висунуто нову кандидатуру – Матвієнко Ірину Сергіївну, доцента кафедри філософії та міжнародної комунікації. В процесі обговорення було зазначено, що Ірина Сергіївна є гідним наступником попереднього лідера факультетської профспілки, вона молода, креативна, не байдужа до проблем людей та потреб факультету. ЇЇ кандидатура була узгоджена та винесена на голосування й одноголосно затверджена. Звертаючись до присутніх, Ірина Сергіївна зазначила, що буде захищати та представляти інтереси працівників факультету, продовжуватиме гідно захищати інтереси членів профспілки факультету.

   Наступним питанням звітно-виборної конференції було делегування представника факультету до складу профбюро університету. Рішення щодо делегування новообраної голови профбюро гуманітарно-педагогічного факультету Матвієнко Ірини Сергіївни було ухвалене одноголосно. На завершення зборів Ірина Сергіївна звернулася до колективу, подякувала за надану можливість представляти та відстоювати інтереси колективу. Колектив факультету – це дружня команда, яка налаштована на конструктивну та цікаву роботу. То ж новообраній голові профбюро гуманітарно-педагогічного факультету  Матвієнко Ірині Сергіївні побажаємо наснаги в роботі, цікавих ідей, планів та їхньої успішної реалізації.

 

Аліна Супрун,
доцент кафедри філософії та міжнародної комунікації

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook