Відкрита лекція на тему: «Стандартизація як нормативна база системного управління якістю»

16 вересня 2021 року

 13 вересня 2021 р. відбулася відкрита лекція к. е. н., доцента, доцента кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Драгнєвої Наталі Іванівни на тему: «Стандартизація як нормативна база системного управління якістю» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування» (3курс).

 
 
Лектором вичерпно розкрито основні терміни у сфері стандартизації. Обґрунтовані та переконливі твердження спікера стосовно тенденцій розвитку стандартизації в Україні та світі, прискорення процесів гармонізації вітчизняного законодавства відповідно до вимог Європейського Союзу не викликали суперечливих думок у ході лекції. Викладення змісту теми навчальної дисципліни було аргументованим, логічним і доступним для сприйняття здобувачами.
 
 
 Лектор надала корисні поради щодо вибору якісних продуктів, якісних послуг на основі глибоких знань у сфері стандартизації та управління якістю. Представлений матеріал сформував підґрунтя для здобуття студентами необхідних компетентностей у їхній майбутній професійній діяльності.
 
 
На відкритій лекції були присутні завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Т. І. Балановська та інші науково-педагогічні працівники кафедри.
 
Лекційне заняття було проведено на високому рівні й отримало схвальні відгуки від присутніх.
 
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім.проф.Й.С.Завадського
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook