Склад Вченої ради
1. Андрощук О.С. – голова профбюро факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК;
2. Баль-Прилипко Л.В. – декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, д.т.н, професорка;
3. Василів В.П. – завідувач кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК, к.т.н, доцент;
4. Голембовська Н.В. – в.о. завідувачка кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, к.т.н., доцентка;
5. Ємцев В.І. – професор кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, к.е.н, професор;
6. Кислиця Я.О. – голова ради аспірантів, аспірант 2 року навчання;
7. Кузьменко К.С. – голова профспілкової організації студентів факультету, студентка 4 курсу 3 групи;
8. Муштрук М.М. - доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК, к.т.н, доцент;
9. Ніколаєнко М.С. – доцент кафедри громадського здоров’я та нутриціології, доктор філософії (PhD);
10. Ісраелян В.М. – доцентка кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, к.т.н., доцентка;
11. Паламарчук І.П. – професор кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК, д.т.н., професор;
12. Пилипчук О.С. – доцентка кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, к.с-г.н, доцентка;
13. Савченко О.А. – доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, к.т.н, доцент;
14. Слободянюк Н.М. – професорка кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, к.с-г.н, професорка;
15. Кононенко А.С. – голова Сенату студентської організації факультету, студентка 2 курсу 3 групи;
16. Ткач Г.Ф. – професор кафедри громадського здоров’я та нутриціології, д. м. н., професор;
17. Толок Г.А. – завідувачка кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції, к.т.н., доцентка;
18. Швець О.В. – в.о. завідувача кафедри громадського здоров’я та нутриціології, к.м.н., професора;
19. Берник І.М. - професора кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК, д.т.н., професор;
20. Кернична С.О., студентка 1 курсу 4 групи.