Стартувало підвищення кваліфікації інспекторів Громадської організації «Громадський екологічний контроль»

14 вересня 2021 року

 

З 13 вересня 2021 року на базі ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України в рамках підписаного раніше Меморандуму про співпрацю розпочато перше в серії підвищення кваліфікації громадських інспекторів громадської організації «Громадський екологічний контроль».
Директор ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України Олена Ковальова виступила перед слухачами з вітальним словом та висвітлила на основні зміни у галузі публічного управління та можливості, що відкриваються в Університеті для слухачів у галузі неперервної освіти.
 
 
До підвищення залучені викладачі кафедри екології агросфери та екологічного контролю й кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності НУБіП України.
 
 
Програма навчання розрахована на 30 годин. За цей час слухачі отримають знання у сферах: природоохоронне законодавство України;основні вимоги Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища»; контроль у сфері поводження з відходами; правопорушення у сфері поводження з відходами; надрокристування: вплив на довкілля та оцінка ризиків;законодавче та нормативно-правове регулювання сфери водокористування; законодавче регулювання та практичні аспекти проведення процедури ОВД; громадські слухання за процедури ОВД; вимоги нормативно-правових актів про екологічну та радіаційну безпеку.
 
 
У кінці підвищення кваліфікації слухачі приймуть участь у тематичній дискусії на тему: «Організація та здійснення контролю у сфері охорони та раціонального використання природних ресурсів».
 
Успіхів й міцного здоров’я!
 
 
Оксана Гераймович,

 методист вищої категорії ННІ неперервної освіти і туризму

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook