Першокурсники продовжують знайомство з історією та сьогоденням Університету

5 вересня 2021 року

Висвітлення минулого й сучасності як відбиття і складової історії нашої країни є традиційною й важливою частиною вивчення курсу «Історія української державності». Неодмінним його розділом є ознайомлення із музейними фондами нашого вищого навчального закладу.

      

3 вересня на виконання навчальних планів підготовки бакалаврів та згідно із робочою програмою дисципліни студенти-першокурсники факультету тваринництва та водних біоресурсів спеціальності Водні ресурси та аквакультура відвідали Музей лісових звірів і птахів ім. проф. О.О.Салганського НУБіП України.

      

Уважно із неабиякою зацікавленістю прослухавши професійний огляд завідувача музейної лабораторії Шевченка Сергія Миколайовича, що він провів екскурсію і розповів про витоки музею, шляхи поповнення його колекцій, останні реконструкції та про його роль у навчально-науковому та культурно-виховному процесі, юні науковці після отримання ґрунтовних докладних відповідей на свої запитання, самостійно ще раз ознайомились із виставкою експонатів лишили відгук вдячності у книзі записів відвідувачів музею.
Після короткої фотосесії та фота на згадку повертаємось до аудиторії для закріплення та обговорення отриманих знань та вражень.

 

Щербіна Дар'я, група ВБР 21001 б,
Асатуров Сергій,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook