Зустріч наставників академічних груп зі студентами

31 серпня 2021 року

    На кафедрі менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського наставниками академічних груп проводяться регулярні зустрічі та активна робота зі студентами. Так, 25 серпня 2021 року куратор 2 групи 4 курсу факультету аграрного менеджменту доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Оксана Гавриш привітала студентів з початком нового навчального року. Зазначила, що «навчання в університеті – це найкращий період у житті, тож потрібно насолоджуватися цим часом. А щоб неприємні несподіванки не траплялися на студентському шляху, з перших днів важливо ставитися до навчання як до відповідальної роботи. Також, не засмучуватися з приводу якихось негараздів, найважчі іспити не сприймати як власну трагедію, не хвилюватися. Не варто відкладати вивчення матеріалу аж до початку сесії. Окрім цього важливо бути активними, брати участь у різних заходах та проєктах».

 
 
Також під час кураторської години було обговорено зі студентами групи актуальні питання – графік відвідування занять, якість та доступність викладання матеріалу, рівень успішності та недоліки, які студенти допускають під час навчання, а також дотримання правил поведінки студентів в університеті та в гуртожитку.
 
 
Була проведена розмова зі старостою групи Прокопишиною Тамілою щодо організації навчання студентів, ведення журналу відвідувань занять.
Також 25 серпня 2021 року відбулася зустріч в режимі online студентів 2 групи 3 курсу факультету аграрного менеджменту з куратором – старшим викладачем кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Кристиною Драмарецькою.
 
 
Студенти поділилися своїми враженнями від літнього відпочинку. Кристина Павлівна привітала студентів з початком нового навчального року та повідомила про затверджений графік освітнього процесу в університеті на 1-й семестр 2021-2022 навчального року. На зустрічі було обговорено питання поселення та нагадано про правила поведінки в гуртожитку. Наставник групи наголосила на необхідності дотримання основних заходів безпеки життєдіяльності.
Наставник групи магістрів 2-го року навчання освітньої програми  «Менеджмент організацій і адміністрування» Аліна Троян під час зустрічі зі здобувачами вищої освіти закцентувала їх увагу на графіку навчання, адже для цієї групи це буде завершальний семестр навчання в магістратурі. Попереду студентів магістратури чекає проходження виробничої практики і важлива наукова подія – захист магістерських робіт.
 
 
Під час зустрічей наставників з академічними групами особливу увагу було надано питанню охорони здоров’я студентів в сучасних умовах, а саме: необхідності ретельно дотримуватися соціальної дистанції, уникати скупчення людей у закритих приміщеннях, використовувати засоби індивідуального захисту, дотримуватися правил респіраторної гігієни та етикету кашлю, негайно звертатися по медичну допомогу при ознаках захворювання тощо.
 
Наталя Драгнєва,

доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook