На старті студентського життя: посвята першокурсників у студенти механіко-технологічного факультету

2 вересня 2021 року
     1 вересня, на механіко-технологічному факультеті відзначається урочиста подія – прийняття першокурсниками присяги студента Національного університету біоресурсів і природокористування України.
 
     Цьогоріч контингент студентів факультету поповнився найдостойнішими 164-ма вступниками з різних куточків України на спеціальності «Агроінженерія» та «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)».
     Сьогодні навчальний процес на факультеті забезпечують понад 60 викладачів, серед яких 12 докторів наук, професорів, 44 кандидати наук, доценти та 8 академіків державних й громадських академій. 
     Вітальним словом до першокурсників, шановних гостей свята, викладачів і батьків, відкрив урочисте зібрання декан факультету Вячеслав Братішко.
     Декан наголосив на важливості звання студента Національного університету біоресурсів і природокористування України, побажав першокурсникам наполегливо оволодівати знаннями, безперестанно розвивати творчі й спортивні таланти, бути патріотами Університету та нашої держави.
     До привітань долучилися високоповажні гості факультету. Зокрема доктор сільськогосподарських наук, професор, член-кореспондент НААН, начальник науково-дослідної частини УніверситетуВолодимир Отченашко передав найщиріші вітання ректора Університету, Станіслава Ніколаєнка, з нагоди Дня знань та посвяти першокурсників у студенти.
 
     Випускник механіко-технологічного факультету, голова Ради роботодавців Університету, доктор технічних наук, професор, академік НААН, директор Інституту механіки та автоматики АПВ НААН, головний вчений секретар НААН, Валерій Адамчук, відзначив багаторічний високий інженерний рівень підготовки студентів факультету, окреслив можливості, що їх надає Університет і столиця для формування успішної особистості та фахівця-інженера.
 
     Володимир Кравчук, випускник факультету, доктор технічних наук, професор, академік НААН, директор УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого, щиросердно привітав першокурсників і подарував у бібліотечний фонд факультету книги-мемуари, що охоплюють величний життєвий досвід академіка та є безцінними для виховання молодого покоління.
     Дмитро Давиденко, генеральний директор компанії «Амазоне Україна» – партнера факультету, наголосив першокурсникам на важливості постійного самовдосконалення та вивчення іноземної мови задля успішного розвитку студента, як цінного фахівця.
  
 
     За плідну співпрацю у напрямі розвитку механіко-технологічного факультету Вячеслав Братішко передав Дмитру Давиденку Подяку від Університету.
     Олександр Рудь, головний бухгалтер компанії «КУН – Україна» – партнера факультету, передав вітання колективу факультету та першокурсникам від імені Головного директора компанії – Асада Лапша, якого також, за вагомий внесок у розвиток механіко-технологічного факультету, нагороджено Подякою Університету.
     Дмитро Войтюк, кандидат технічних наук, професор, член-кореспондент НААН, радник ректора НУБіП України, багаторічний декан, «патріарх факультету» розповів молодому поколінню про відомі постаті-випускників факультету.
     Ярослав Михайлович, кандидат технічних наук, професор, радник ректора НУБіП України, багаторічний декан і «золотий голос» факультету, побажав першокурсникам не обмежуватися лише навчанням в аудиторіях, а приймати активну участь у житті факультету та Університету, перебуваючи у культурній столиці України, збагатитися духовно.
     Також до слів привітань приєдналася Голова Студентської організації МТФ – Стелла Гройссман.
  
     Куратор від військової кафедри Університету – підполковник Ігор Безверхий розповів молоді про умови та переваги навчання на найкращій військовій кафедрі та здобуття офіцерського звання.
  
     У своєму вітанні заступник декана факультету, кандидат технічних наук, доцент Ігор Сівак згадав особливості навчально-виховного процесу, культурного та спортивного життя студентів.
 
     Деканом факультету були представлені перші особи, що опікуватимуться першокурсниками в стінах Університету: заступники деканаІгор Сівак, Володимир Скібчик, завідувачі кафедр: Юрій Гуменюк, Василь Хмельовський, Іван Роговський, В’ячеслав Чуба, Лілія Савченко.
  
     Присягу студента НУБіП України проголосили активісти-першокурсники Максим Гречуха і Анастасія Браженко.
     Після урочистостей, першокурсники отримали головні атрибути студента – студентські квитки та залікові книжки.
 
     Вітаємо наших першокурсників з початком студентського життя. Бажаємо успіхів у навчанні та творчих звершень на шляху формування висококваліфікованого фахівця.
     Бажаємо бути достойними членами університетської родини, своїми благими справами примножити славу рідного НУБіПу й своєї Батьківщини.
 
В ДОБРУ ПУТЬ, ДОРОГІ ПЕРШОКУРСНИКИ!
 
 
 
Володимир Скібчик,

заступник декана МТФ 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook