Рада молодих вчених
РАДА МОЛОДИХ ВЧЕНИХ НДІ ЗДОРОВ’Я ТВАРИН
ПОЛОЖЕННЯ ПРО РАДУ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ НДІ ЗДОРОВ’Я ТВАРИН
Звіт про роботу Ради молодих вчених НДІ здоров'я тварин
Голова Ради молодих вчених, кандидат ветеринарних наук, старший викладач
Димко Роман Олександрович
Тел.: (098) 218-31-98
Електронна пошта: [email protected]
Сфера наукових інтересів: ветеринарна санітарія; ветеринарна дезінфектологія.
Автор понад 30 наукових та науково-методичних праць.
Заступник Голови Ради молодих вчених з наукової роботи, кандидат ветеринарних наук, старший викладач
Бокотько Роман Романович
Тел.: (098) 801-34-27
Електронна пошта: [email protected]
Сфера наукових інтересів: вивчення властивостей стовбурових клітин тварин залежно від їх видової приналежності, умов отримання, культивування, зберігання та застосування в клітинній терапії для відновлення структури патологічно змінених тканин тваринного організму.
Автор 25 наукових публікацій, 10 патентів України на корисну модель, монографії, науково-методичних рекомендацій.
Заступник Голови Ради молодих вчених з організаційних питань, кандидат ветеринарних наук, старший викладач
Савчук Тарас Любомирович
Тел.: (044) 267-88-68
Електронна пошта: [email protected]
Сфера наукових інтересів: репаративний остеогенез за впливу стовбурових клітин.
Автор 20 наукових публікацій, 5 патентів України на корисну модель, 2 монографій, 4 науково-методичних рекомендацій.
Секретар Ради молодих вчених, кандидат ветеринарних наук, асистент
Юстинюк Валерія Євгеніївна
Тел.: (044) 527-81-56
Електронна пошта: [email protected]
Сфера наукових інтересів: саркоцистоз тварин, інфекційні хвороби тварин, зоонози, аналіз ризиків, ветеринарна епідеміологія та громадське здоров'я.
Автор понад 23 наукових праць та методичних рекомендацій, у тому числі монографії.
Заступник Голови Ради молодих вчених із питань співпраці з аспірантами та студентами, аспірант
Гончар Віталій Володимирович
Тел.: (093) 581-58-81
Електронна пошта: [email protected]
Займається написанням дисертаційної роботи на тему: «Вплив барвників жовтків на якість і безпечність курячих яєць за різних способів зберігання».