269 першокурсників – рекордна кількість у Боярському фаховому коледжі!

31 серпня 2021 року

Cеред сосен та пахучих квітів, на свіжому повітрі, у затишному та привітному Боярському фаховому коледжі, пройшло свято першого дзвоника. Початок нового навчального року – це початок активної боротьби за знання, відмінні оцінки, за подолання нових висот.

На свято завітали чимало шановних гостей, серед яких міський голова боярської ОТГ Олександр Зарубін та заступник міського голови Тетяна Кочкова, керівник відділу біологічних досліджень компанії «Сингента України», член ради роботодавців Віталій Нагорний, представники НУБіП України – директор ННІ лісового та садово-паркового господарства Петро Лакида, декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Юлія Коломієць, професор кафедри маркетингу та міжнародних торгів Василь Збарський, декан механіко-технологічного факультету Вячеслав Братішко, завідувач кафедри маркетингу та міжнародних торгів Руслан Буряк.

З першим теплим вітальним словом до першокурсників звернувся директор колледжу Сергій Кропивко: «Шановна громада, вітаю вас у цей чудовий день, День знань! Ми раді вітати студентів нового набору. Цього року у нас рекордна кількість студентів, які переступають поріг навчального закладу – 269 чоловік! Я дуже радий, що ви обрали саме наш навчальний заклад. Будемо працювати з вами над добробутом, над вашими знаннями, над тим, щоб ви стали повноцінними господарями цієї землі. Слава нашого навчального закладу, як і нашої країни, має розповсюджуватись по всіх теренах, і я вас до цього закликаю. Навчатись, навчатись, навчатись! В добру путь!»

Міський голова Олександр  Зарубін зауважив, що боярський коледж активно розвивається, адже така рекордна кількість нових студентів приступить до навчання: «Дякую вам, батькам, що обрали коледж. Сподіваюсь, що ви, любі студенти, тут знайдете собі друзів, освіту, професію. Я вірю, що кожен з вас буде гідно представляти нашу державу, нашу країну, навіть за кордоном.»

Далі студентів щиро привітала декан факультету НУБіП України Юлія Коломієць: «Сьогодні свято для тих, хто живе за особливим навчальним календарем. Ми з вами стоїмо на порозі нових відкриттів, звершень, перемог. Шановні першокурсники, бажаю, щоб ваше нове студентське життя було цікавим, яскравим, щоб ці роки, які ви будете навчатись у коледжі, щоб вони залишились у вашій пам`яті. Бажаю бути гідними членами міцної і дружньої родини. Ваше завдання бути цілеспрямованими, активними, наполегливими і йти впевнено до своєї мрії. Ви у нас молоді, перспективні, ви наша гордість, наше майбутнє. Шановні викладачі, дякую за ваше натхнення, за вашу працю та професіоналізм. Шановні батьки, бажаю не хвилюватись за дітей, вони в надійних руках, вам залишається лише радіти успіхам ваших дітей. Нехай новий навчальний рік буде багатим на цікаві зустрічі, нові перемоги, відкриття на благо Боярського фахового коледжу, вітаю вас!»

Директор ННІ Петро Лакида підкреслив чудові результати боярського коледжу, наголосив, що студенти це майбутні професіонали, які будуть творити чудеса у нашій державі, в галузі економіки, механізації, інформаційних технологій, тощо. Петро Іванович побажав, щоб троянди і виноград, красиве і корисне, супроводжувало студентів все життя.

Під час церемонії посвяти представники першокурсників отримати з рук випускників коледжу символічний Ключ Знань, Залікову Книжку, Студентський квиток та проголосити Урочисту Присягу студента Відокремленого структурного підрозділу «Боярський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України».

На святі пролунала неймовірна кількість щирих побажань, настанов, запальних танців та пісень. Подія залишила приємні враження від коледжу та гарний настрій на цілий день! Новостворених студентів запросив на урок перший дзвоник – сигнал до нових успіхів, креативних ідей, різноманітних та цікавих буднів.

На завершення куратори груп провели зі своїми  студентами виховні години, ознайомили з особливостями навчально-виховного процесу та матеріально-технічною базою навчального закладу.

Щиро вітаємо з Днем знань – справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

 

 

Батрак Наталія

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook