Олександр Сова: Що? Журналістика. Де? В НУБіП. Коли? Вже сьогодні!

13 серпня 2021 року

    Вступна кампанія виходить на фінішну пряму, а ми і далі знайомимося з майбутніми студентами. Сьогодні наша розмова – з випускником Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу імені Івана Франка Олександром Совою, який прагне продовжити навчання за спеціальністю «Журналістика». І як майбутній журналіст Олександр уже чітко знає відповіді на ключові фахові питання: Хто? Що? Де? Коли? Чому?

  • Розкажіть про себе.

— Сова Олександр, родом з села Васьківці, на «відмінно» закінчив 9 класів. Щойно закінчив Прилуцький гуманітарно-педагогічний коледж імені Івана Франка за спеціальністю «Видавнича справа та редагування». Мрію продовжити навчатися за спеціальністю «Журналістика» в НУБіП України, і впевнений, що покращу свої знання в медіасфері, отримаю неоціненний досвід, який допоможе мені в подальшому працевлаштуванні.

  • Звідки дізналися про НУБіП?

— НУБіП України мені порадили батьки та вчителі Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу імені Івана Франка, які направили, спочатку на школу молодих журналістів, а тоді й безпосередньо на навчання в університет.

  • Що стало вирішальним у виборі професії журналіста?

— Я обрав цю спеціальність, тому що журналісти - це люди, які постійно у вирі подій. Вони формують свідомість кожного громадянина та є частиною історії нашої країни.

  • Які маєте захоплення?

— З самого дитинства я обожнював знімати відео, мене завжди захоплювали блогери та актори. Мені подобається бути в кадрі. Навіть мрія була в дитинстві зняти фільм. Тому в школі та коледжі я був активним в суспільному житті, а саме: був учасником конкурсів, конференцій, змагань.
Також мені подобається спорт: волейбол, бокс та настільний теніс.

  • Які мрії на майбутнє?

— Я цілеспрямований та впертий, постійно вивчаю щось нове. Вірю в здійснення своїх мрій та життєвих планів. Мрію реалізувати себе в різних галузях, щоб бути всебічно розвиненою людиною.


Розмовляла Тетяна Чумак,
старший викладач кафедри журналістики та мовної комунікації

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook