Міжкафедральна навчальна лабораторія в Мукачівському фаховому коледжі успішно прийняла вступні випробування в цьогорічних абітурієнтів

29 липня 2021 року
     26 липня 2021 року в міжкафедральній навчальній лабораторії на базі ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» особи, які виявили бажання стати майбутніми юристами, обліковцями, фінансистами, агрономами та туристами, активно зібрались на вступний іспит. З дотриманням порядкута всіх правил вступу абітурієнти здавали вступні випробовування з фахових дисциплін.

     Уся організація та безпосереднє складання вступних випробувань відбувались за участю та під керівництвом представників приймальної комісії університету: кандидата юридичних наук, професора, академіка Національної академії наук вищої освіти України та Академії адміністративно-правових наук Олени Ярої, кандидата юридичних наук, доцента кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства Сергія Кідалова, заступника директора ННІ неперервної освіти і туризму, кандидата економічних наук, доцента Терези Микицей, кандидата економічних наук, доцента кафедри обліку та оподаткування Оксани Ганяйло, кандидата економічних наук, доцент кафедри банківської справи Лідії Аврамчук, доцента кафедри землеробства та гербології Олени Карпенко.

     Абітурієнти показали свої знання, сумління, витримку та велике бажання відкрити двері у цікаве, перспективне, повне всілякими можливостями студентське життя у НУБіП України.

     Маємо сподівання, що наш університет отримає розумних, вдумливих, хороших студентів, а вони в свою чергу проявлять наполегливість і сумлінність у навчанні сьогодення.
     Все попереду, і сесії, і екзамени, і заліки. То ж успіхів вам, майбутні студенти, уміння долати труднощі, перепони, бути наполегливим в отриманні нових знань!

Надія Кнап,
завідувач міжкафедральної лабораторії НУБіП України
на базі Мукачівського фахового коледжу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook