Диплом міжнародника – шлях до самореалізації

25 липня 2021 року

  Вступна кампанія не збавляє своїх обертів. До університету з метою подачі документів на спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» разом із мамою завітала Юлія Хижняк із Вишневого. Про фах дипломата дівчина мріяла ще з 9-го класу. Та й реалізувати свою мрію хотіла саме у Національному університеті біоресурсів і природокористування України на гуманітарно-педагогічному факультеті. Формуванню остаточного рішення посприяла й мама, яка підтримала доньку у її бажанні навчатися саме в нашому університеті. Мама Юлії не лише за переказами знайома із навчальним закладом, а й у ході своєї професійної діяльності знає про нього. До того ж, багато друзів та знайомих є випускниками університету й теж його рекомендували.

   Приваблює, окрім перспектив, які відкриваються при навчанні на спеціальності «Міжнародні відносини», територія благодатного Голосіїво, де розміщений НУБіП України.

  За словами Юлії: фах міжнародника багатогранний й дозволить їй розкритися повною мірою та реалізувати себе. Отже, побажаємо Юлії та її однокурсникам – нашим студентам – досягти поставленої мети й втілити у життя усі свої прагнення!

 


Людмила Лановюк,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook