Сергій Мінін з Донеччини: «Хочу бути успішним, тому обираю журналістику в НУБІП»

22 липня 2021 року

    Вступна кампанія набирає обертів. Під дверима приймальної комісії стоять схвильовані батьки, юнаки та дівчата з папками в руках і надією в очах. Саме тут я домовилася зустрітися із Сергієм Мініним, який після закінчення школи приїхав у Київ з Донеччини, щоб стати столичним студентом.

  Познайомилися ми з Сергієм заочно через його друзів – учасників балетної групи народного ансамблю пісні і танцю «Колос» імені С.А. Семеновського. Вони розповідали хлопцеві про НУБіП, а ще показали відео про «Колос» – і Сергій відразу вирішив спробувати станцювати «Гопака», ось так, як вони… Але подавати документи в НУБіП не наважувався, проте я попросила не просто переглянути сайт університету, а прийти і «живим» поглядом усе побачити. Побачив – і вирішив: тільки НУБіП!

   «Про прекрасно налагоджений навчальний процес, відсутність корупції, умови для розвитку ми вже знали, – каже мама Сергія. – Але завжди хочеться порівняння з тими закладами, які людська слава чомусь роками вважає кращими… Ми відвідали і їх. Але Голосіївські пейзажі, зручні умови, а головне, – люди, які нас тут зустріли, переконали: нас з радістю чекають саме тут, тут буде наш другий дім. Я не хвилюватимусь, що син далеко від дому!»

  Ще більше зворушили слова самого Сергія: «Я давно хотів бути успішним і реалізованим, тому обрав професію журналіста, адже журналіст – людина, яка знає все! Але, вступаючи в НУБіП, розумію, що саме тут теорія і практика – нероздільні. Про сільське господарство – будь ласка! Про підвищення ВВП – і тут навчать! Як працювати із соціально незахищеними – є! Про … про… про.. – тут є все! Професійно, щиро, по-людськи, а, головне, на практиці ! Я обираю НУБіП! І «Гопак» я таки станцюю…»

   Тож я щиро бажаю, наші любі абітурієнти, щоб ваші мрії збулися. Збулися у НУБіП України. Ми вас чекаємо!


Сауріна О.І.,
старший викладач кафедри культурології

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook