В НУБіП України триває творчий конкурс на спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»

21 липня 2021 року

   В нашому університеті абітурієнти вже другий рік поспіль проходять творчий конкурс на спеціальність 017 «Фізична культура і спорт». Творчий конкурс з фізичної культури – це форма вступного випробування для вступу для здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти, яка передбачає перевірку і оцінювання фізичних здібностей вступника, необхідних для здобуття вищої освіти зі спеціальності «017 Фізична культура і спорт».

 

   Творчий конкурс проходить на спортивній базі НУБіП України. Складниками вступних випробувань є фізичні вправи та нормативи з фізичної культури і спорту. В тестових завданнях передбачено визначення рівня розвитку: швидкості, витривалості, гнучкості, силової витривалості, швидкісно-силових якостей. Творчий конкурс з фізичної культури складається з 5-ти випробувань. Кожне вступне випробування проводиться не менше ніж двома членами предметної екземенаційної комісії з кожним вступником.

 


   Програму вступного випробування на спеціальність 017 «Фізична культура і спорт» складають фахові вправи і нормативи, що відображають рівень фізичної підготовленості абітурієнтів і базуються на основних розділах шкільної програми, а саме: стрибок у довжину з місця, підтягування на перекладені для чоловіків і підтягування у висі для жінок, піднімання й опускання тулуба за 1 хв., нахил тулуба вперед з положення сидячи, біг на 1000 метрів для чоловіків і на 500 метрів для жінок.

   Минулого року до лав університету на цю спеціальність було зараховано 45 вступників. Цього року вже 54 абітурієнти успішно склали вступні випробування. Останнім терміном складання творчого конкурсу згідно «Умов прийому для здобуття вищої освіту 2021 року» є 22 липня. Тож запрошуємо абітурієнтів, що обрали для себе цю спеціальність реєструватися на сайті університету у розділі «Вступнику», «Випускникам шкіл» , «Анкета реєстрації на творчий конкурс»

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook