Cемеген Ольга планує продовжувати навчання в НУБіП за освітньо-професійною програмою «Соціальна робота»

16 липня 2021 року

 

  • — Розкажіть, будь ласка, про себе.

— Мене звати Семеген Ольга. В цьому навчальному році я закінчила ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» та отримала диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю 101 «Екологія».
     Люблю співати, а тому була учасницею ансамблю, який діє при коледжі. Також я є членом національної скаутської організації «Пласт».

  • — Чому вирішили продовжити навчання і здобути вищу освіту?

— На мою думку, здобути вищу освіту для молодої сучасної людини дуже важливо, тому що це дає величезні можливості та перспективи у житті. Оскільки НУБіП України очолив Топ-10 найкращих аграрних закладів вищої освіти України, має сучасну матеріально-технічну базу та професійних викладачів, я вирішила, що буду й далі продовжувати навчання в університеті.

  • — Чому саме НУБіП? Які переваги стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?

— Тому що НУБіП є престижним університетом не лише в Києві, а й в Україні, адже ми вибираємо заклад освіти, який стане фундаментом нашого успішного майбутнього! Ще мені подобається зручне розташування корпусів і сприятливі умови в гуртожитках. Для мене важливо, що в університеті є безліч різноманітних гуртків, хореографічні колективи та Народний ансамбль пісні і танцю «Колос».

  • — Чим зацікавила спеціальність «Соціальна робота»?

— Мені подобається допомагати людям і в подальшому житті я мрію продовжувати це робити уже професійно. Сьогодні є дуже багато людей, які потребують допомоги і спеціальність «Соціальна робота» лише допоможе в цьому. Мені здається, що найкраще відчуття − це знати, що ти можеш допомогти людям.

  • — Ким мрієте працювати у майбутньому?

— Мрію працювати за спеціальністю.

  • — Звідки дізналися про наш університет та про нашу спеціальність?

— Про Національний університет біоресурсів і природокористування України я знаю давно, оскільки навчалась у ВСП НУБіП України «Бережанський фаховий коледж НУБіП України». Про спеціальність «Соціальна робота» я дізналась ще більше інформації з моменту відкриття міжкафедральної лабораторії у коледжі за спеціальністю «Соціальна робота».

  • — Поділіться з нашими читачами своєю мрією.

— Зараз одна із моїх мрій − це навчатись в омріяному університеті. Ще я мрію успішно реалізувати себе у майбутньому. Впевнена, що після навчання в НУБіП України мої мрії стануть реальністю.

  • — До зустрічі в університеті!

Розмову вела Ірина Віталіївна Сопівник
 

 


 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook