Засідання приймальної комісії

19 липня 2021, 11:00
корпус №1, кімната № 69

Порядок денний
засідання приймальної комісії
Національного університету біоресурсів і природокористування України
19 липня 2021 року

  1. Про результати єдиного вступного іспиту з іноземної мови вступників на навчання для здобуття ступеня магістра (доповідач – проректор з науково-педагогічної роботи Василь Дмитрович Шинкарук).
  2. Про результати вступних випробувань вступників, які користуються спеціальними умовами в конкурсному відборі (доповідач – заступник відповідального секретаря приймальної комісії Оксана Миколаївна Гончарук).
  3. Про стан надходження заяв від вступників на програми підготовки фахівців ОС «Бакалавр» денної та заочної форм здобуття освіти (доповідач – відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Сергійович Ковалевський).
  4. Про стан надходження заяв від вступників на програми підготовки фахівців ОС «Магістр» денної та заочної форм здобуття освіти (доповідач – відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Сергійович Ковалевський).
  5. Про організацію проведення вступних випробувань для вступників на програми підготовки фахівців ОС « Бакалавр» та ОС «Магістр» денної та заочної форм здобуття освіти (доповідач – відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Сергійович Ковалевський).
  6. Різне.

Початок засідання – 1100.
Місце проведення – корпус №1, кімната № 69.

С. Ковалевський,
відповідальний секретар
приймальної комісії 

19 липня 2021 р.
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook