Красуня та розумниця Неоніла Мордкович з Оболонського району міста Києва обирає першим пріоритетом факультет аграрного менеджменту

16 липня 2021 року

 - Неоніла, розкажи трошки про себе.
- Моє дитинство пройшло у місті Донецьк, де я народилась та жила до шостого класу. Потім, у зв’язку з незаконною окупацією мого рідного міста, наша родина змушена була переселитися спочатку до Одеси, а потім до Києва. Мені довелося часто змінювати школи та постійно адаптуватися до нових умов життя.

- Тобі було важко?
- Я думаю, що я стала сильнішою. На сьогодні у мене немає проблем у знаходженні спільної мови з різними людьми та звикати до нового колективу. Я дуже швидко пристосовуюсь. У майбутньому бачу себе сильним командним гравцем.

 

- А які твої захоплення?
- Багато років я займалась бальними танцями, люблю фотографувати, а також мене захоплює вивчення англійської мови.

- Чому ти обрала саме спеціальність «Менеджмент» і саме в НУБіП України.
- Я вважаю менеджмент універсальною спеціальністю, на яку є попит у різних галузях економіки. До речі, до початку пандемії я думала, що буду оволодівати іншим фахом, але потім зрозуміла, що потрібна спеціальність, якою, у разі потреби, можна займатися дистанційно, онлайн. А щодо того, чому я обрала саме факультет аграрного менеджменту в НУБіП України, то мене зацікавив той факт, що тут постійно формуються групи, де разом навчаються українські та іноземні студенти, а вивчення фахових дисциплін відбувається англійською мовою. Крім того, я дізнавалась про програми подвійних дипломів з університетами-партнерами. Я б дуже хотіла навчатися паралельно в Україні та за кордоном.

- Дякуємо тобі, Неоніло, за цікаву розмову! Чекаємо на факультеті аграрного менеджменту!

Розмовляла Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook