У Ніжинському агротехнічному інституті розпочато прийом заяв. НАТІ – мій пріоритет № 1

14 липня 2021 року
м. Ніжин, вул. Шевченка, 10

14 липня розпочався прийом заяв для вступу на навчання за освітнім ступенем “Бакалавр”.

Традиційно, перший день став доволі ажіотажним, оскільки і батьки, і абітурієнти з нетерпінням його очікували. Зазвичай, переважну більшість електронних заяв вступники надсилають через особисті кабінети самостійно з дому, однак є і ті, хто бажає проконсультуватися з членами приймальної комісії та переконатися в правильності своїх дій.

За півдня до приймальної комісії надійшло понад 50 електронних заяв. Першими подати заяви для вступу за скороченою формою виявили бажання випускники Ніжинського фахового коледжу НУБіП України: Яременко Владислав, Горшков Максим, Світличний Олександр, Протопопов Владислав та інші.

   

Для цих абітурієнтів аудиторії і лабораторії інституту є знайомими, оскільки з власною професією вони визначитися ще при вступі на молодшого спеціаліста.

   

Також нам вдалося поспілкуватися з випускниками шкіл, що вступають за широким конкурсом і обрали наш інститут першим пріоритетом.

   

Малишев Артем з Журавки дізнався про наш інститут від знайомих, оскільки багато з його земляків навчалися і навчаються тут. Для себе Артем обрав спеціальність 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», яку вважає перспективною в плані працевлаштування. Коло інтересів абітурієнта пов’язане зі спортом: займається футболом, грає в теніс.

Ященко Іван з Чернігова своє майбутнє вирішив пов’язати з професією агронома, хоча таких спеціалістів в його родині поки не було. Іван вважає, що Ніжинський агротехнічний інститут якнайкраще допоможе опанувати омріяну спеціальність. Коло інтересів Івана доволі різноманітне: співи, волейбол, сплави на байдарках, гра на гітарі.

То ж раді бачити вас серед наших абітурієнтів, а в подальшому - і студентів! А фахівці нашої приймальної комісії залюбки допоможуть з усіма питаннями по вступній кампанії – 2021!

 

Чекаємо на вас!

Галина Македон,
заступник відповідального секретаря приймальної комісії
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook