«НУБіП України – високий рівень знань!». Інтерв’ю з абітурієнткою гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності «Міжнародні відносини»

13 липня 2021 року

 Розкажіть про себе.
- Моє ім’я Марго Єрмакова, зараз мені 16 років. Я мала насичене та неймовірно цікаве життя у школі та за її межами. Моя найбільша пристрасть – це подорожі. Зазвичай я подорожую закордон у нові країни, проте з реаліями сьогоднішнього життя відвідую цікаві місця на теренах України. Мої навички співпраці з людьми та володіння англійською мовою будуть надійним фундаментом на обраній мною спеціальності «Міжнародні відносини».


Чому Ви обрали НУБіП для здобуття вищої освіти?
- Першою причиною є необхідність мною отримання вищої освіти для досягнення моєї мрії. Друга причина – це зручність розташування корпусів відносно мого дому. Третя причина – це високий рівень знань, які отримують студенти НУБіП України серед університетів міста Київ.
Чим Вас зацікавила спеціальність «Міжнародні відносини»?
- Я впевнена в тому, що здобутті знання та навички допоможуть мені в майбутньому професіональному житті. Також я хочу знайти нові цікаві та корисні знайомства серед студентів НУБіП України.

Чому Ви переконані, що отримаєте високий рівень знань?
- Відповідь дуже проста, підтвердженням цьому є те, що мій брат закінчує 3 курс гуманітарно-педагогічного-факультету спеціальність «Міжнародні відносини» - Єрмаков Георгій (18002б) і дуже задоволений навчанням, високим рівнем викладання дисциплін професорсько-викладацьким складом університету. Георгій мені розповідав, що викладачі завжди готові допомогти у вирішенні будь яких питань. Наголошував, що тут цікаве і насичене, як навчально-наукове, так і спортивно-культурне життя університету. Георгій залишається спортсменом, не дивлячись на це, він добре поєднує навчання і спорт, має високі оцінки. Саме тому залишається успішним! А в цьому йому сприяють викладачі. Брат має вже доробок і в науковій площині, під керівництвом викладачів ним написано вже не одну наукову статтю, наприклад одна із останніх «Дипломатичний протокол України з Польщею» (SWorld journal. 2021. Вип. 8. Ч. 4. C. 136-140. – Науково-біометрична база Copernicus).


Які Ви маєте хобі, окрім подорожей?
- Я тренуюсь 3 рази на тиждень. Отримую задоволення від фізичної активності. Також я обожнюю проводити час з моїми подружками. Найчастіше ми прогулюємося Києвом, відвідуємо різні заклади та просто гарно проводимо час разом. Ще б я виокремила читання книг та різних історичних оповідань.
Які слова скажете собі перед початком студентського життя?
- Отримувати насолоду від процесу. Для мене це складає вагову частину в будь-якій активності. А також отримувати максимальну користь для себе від кожного заняття в стінах НУБіП України.

 

Георгій Єрмаков, студент групи МВ-18002б,
Юлія Сєкунова, доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook