Анна Зуйкова: для реалізації своїх цілей обираю магістрату з маркетингу саме в НУБіП України

16 липня 2021 року
     Настала гаряча пора вступу у магістратуру. Всі, хто успішно закінчив бакалаврат та склав іспит із іноземної мови отримав право вступити у магістратуру. І саме тут насправді починається вибір всього подальшого життя людини. Саме в цей період ми вирішили поділитися думками вступників та показати важливість як навчання в магістратурі, так і важливість статусу магістра на факультеті аграрного менеджменту та спеціальності "Маркетинг"
  • Аня, розкажіть, будь ласка, про себе?

Я випускниця бакалаврату факультету аграрного менеджменту спеціальності «Маркетинг». Отримавши диплом бакалавра зі спеціальності «Маркетинг», зрозуміла, що хочу продовжувати розвиватися та вдосконалювати свої знання з маркетингу, тому для реалізації своїх цілей обираю магістратуру в НУБіП України.

  • Що для Вас означає освітній ступіть «Магістр»?

У наш час диплом магістра дає велику кількість конкурентних переваг. Магістратура — це можливість отримати в Україні другу вищу освіту практично в будь-якій сфері за 1.5-2 року, або поглибити знання у вже відомій для вас спеціальності, а можливо захопитися наукою і отримати науковий ступінь.

 

  • Чому саме НУБіП і чому маркетинг?

Саме під час навчання на бакалавраті і саме в університеті для мене відкрився «маркетинг». На власному досвіді переконалася, що викладачі кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі є висококомпетентними фахівцями, які володіють всіма необхідними компетентностями та знаннями у сфері маркетингу. НУБіП України має суттєву перевагу серед інших українських вишів – агроспрямування і для мене це є вкрай важливим, адже планую після закінчення магістратури працювати саме в агросфері. Тому без роздумів обираю НУБіП і спеціальність «Маркетинг». Крім того НУБіП дає можливість різностороннього розвитку студента як особистості. У моєму випадку університет дав мені можливість не лише навчатися і отримати диплом з відзнакою, а й розвиватися спортивно, що для мене було вкрай важливо. Тому з впевненістю можу сказати, що вдало поєднувала навчання та спорт всі чотири роки. 

  • Ваші очікування від магістратури?

Я очікую від магістратури насиченого, цікавого та корисного навчання. Сподіваюсь на нові знайомства, подальшу практичну спрямованість та можливості для  працевлаштування і звичайно ж отримання диплому магістра з маркетингу.

 Розмовляла Олена Нагорна,
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook