Студент НУБіП Дмитро Нікулін – призер чемпіонату України серед молоді до 23 років з важкої атлетики 2021 року

12 липня 2021 року
     З 5 по 10 липня 2021 року в місті Бахмуті Донецької області проходив чемпіонат України серед молоді до 23 років з важкої атлетики та всеукраїнський турнір пам’яті ЗМС Якова Куценка.
 
     В цих змаганнях у складі збірної команди міста Києва з важкої атлетики взяли участь двоє студентів НУБіП України: Дмитро Нікулін – студент 3 курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів, 1 курсу гуманітарно-педагогічного факультету, спеціальність 017 фізичне виховання та спорт і Олег Калюжний – студент 4 курсу факультету конструювання та дизайну.
 
     3 місце на чемпіонаті України у віковій категорії спортсменів до 23 років у ваговій категорії + 109 кг зайняв Дмитро Нікулін з сумою двоборства 288 кг (ривок 130 кг, поштовх 158 кг), результат відповідає нормативу КМСУ з важкої атлетики. Дмитро також зайняв і 3 місце у турнірі пам’яті ЗМС Якова Куценка. Дмитру Нікуліну 19 років, за 7 місяців напружених тренувань він зумів виконати норматив кандидата у майстри спорту України з важкої атлетики, а на цих змаганнях до виконання нормативу майстра спорту України Дмитру не вистачило добрати 22 кг до його результату у двоборстві. В майбутніх планах спортсмена і тренера Юрія Безуглого – виконати норматив МСМК України та стати чемпіоном Європи та світу з важкої атлетики.
 
  
  
     5 місце у ваговій категорії 96 кг зайняв Олег Калюжний з сумою двоборства 215 кг (ривок 95 кг, поштовх 120 кг).
 
Юрій Безуглий,
викладач кафедри фізичного виховання,
тренер секції важкої атлетики НУБіП України 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook