Вступна кампанія 2021: приймальна комісія за два дні до старту

12 липня 2021 року
     Літо виходить на свій пік. А з ним і початок цьогорічної вступної кампанії, що стартує за два дні. Але найбільш нетерплячі, попри наявність всієї необхідної інформації на офіційному сайті, вже сьогодні завітали до університету: аби не було пізно, сміється Валерія Дживага, випускниця Калинівської школи, що на Київщині.

     Про готовність до вступної кампанії, що стартує 14 липня, і йшлося на засіданні приймальної комісії, яке пройшло під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка. Очільник університету підкреслив: від працівників приймальної комісії значною мірою залежатиме, яке саме поповнення прийде навчатися на перший курс, та зазначив, що наші колеги у більшості своїй проводили активну профорієнтаційну роботу на місцях. 900 осіб отримали сертифікати всеукраїнської університетської олімпіади з різних предметів, 235 – закінчили підготовче відділення. Ректор акцентував увагу на першочерговості вакцинування всіх, хто контактуватиме з абітурієнтами.

  

     Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук деталізував умови і вимоги вступної кампанії, нюанси творчих конкурсів для абітурієнтів з відповідних спеціальностей. З 14 липня розпочинається прийом електронних заяв: їх необхідно опрацьовувати оперативно, приділяти увагу кожному абітурієнту. З перших же днів працюємо з контрактниками. А щоб вся робота проходила злагоджено, 12-13 липня для тих, хто працюють у відбіркових комісіях вперше, організовано відповідне навчання.

  

     Про поточну ж роботу приймальної комісії, зокрема організацію прийому заяв та документів вступників на ОС «Бакалавр», говорив її відповідальний секретар Сергій Ковалевський. Він представив кураторів кабінетів відбіркових комісій, звернув увагу колег на те, що цього року буде великий наплив електронних заяв, адже вони надходитимуть і від випускників шкіл, і випускників коледжів.

Валентин Обрамбальський
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook