Москаленко Лілія з Черкащини: обираю факультет тваринництва та водних біоресурсів у найкращому університеті України, щоб стати кваліфікованим спеціалістом галузі

6 липня 2021 року
     Завершився один із відповідальних моментів – складання ЗНО, залишається дочекатися подачі документів до обраного університету на бажану спеціальність.

 

  • Будь ласка, представтесь.

— Мене звуть Москаленко Лілія, я закінчила Яснозірьську ЗОШ Черкаського району, Черкаської області.

  • Чому ви вирішили здобути вищу освіту?

— Мати вищу освіту нині престижно. Отримання вищої освіти розширює кругозір і дозволяє бачити нові можливості чіткіше і раніше інших, дає направлення за певною спеціальністю знань, що дозволить займатися складними і високо затребуваними і цікавими професіями, допомагає організовувати власну справу і активно отримувати просування по кар’єрних сходах. Вища освіта допомагає визначитися, в якому напрямку людині найцікавіше розвиватися і працювати протягом усього життя.

  • Чому обрали навчання в НУБіП України?

Я обрала саме НУБіП України, тому що про нього багато хороших відгуків, там навчається багато моїх знайомих і друзів. У вас чудові викладачі, є великий перелік спеціальностей, серед яких можна обрати саме ту, яка визначить в майбутньому професію на все життя.

  • Що спонукало вас обрати факультет тваринництва та водних біоресурсів?

Факультет тваринництва та водних біоресурсів є лідером у підготовці фахівців з тваринництва і рибництва. Навчальний процес на факультеті знаходиться на дуже високому рівні. Тут є навчальна і виробнича практики на провідних підприємствах з тваринництва і рибництва, як в Україні, так і за кордоном. Перевагою є те, що після закінчення навчання факультету тваринництва та водних біоресурсів можна працевлаштуватися на всесвітньо відомих підприємствах − партнерах факультету, що є як в Україні, так і закордоном.

  • Звідки Ви взнали про наш університет?

— Про університет від друзів, які навчаються на інших його факультетах, а також завдяки профорієнтації у школі в минулому році та інформації про університет з офіційного сайту НУБіП України.

  • Ваші мрії на майбутнє?

— Отримати якісну освіту, глибокі професійні знання та мати успішну кар’єру за своїм фахом.

Інтерв’ю провів доцент
кафедри конярства і бджільництва
Сергій Осадчий

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook