Вчена рада затвердила кандидатуру Марини Галат як представника університету в НАЗЯВО

8 липня 2021 року
     Сьогоднішнє засідання вченої ради, що пройшло під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка, за порядком денним було коротким, але важливим: розглядалося питання висунення претендента до складу Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Термін членства в НАЗЯВО нинішнього представника від НУБіП – професора Миколи Цвіліховського – закінчується, тож наш виш готовий представити нову кандидатуру.

  

     На думку наших колег, з цим завданням цілком спроможна справитися доцент кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії Марина Галат – амбітна та креативна молода вчена. Що і відзначив, представляючи її кандидатуру, Станіслав Ніколаєнко. Своє слово на підтримку сказали і проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук, заступник декана факультету ветеринарної медицини Василь Данілов, директор НДІ здоров’я тварин Дмитро Засєкін.

  

  

     Всього чотирнадцятий рік, як Марина Галат закінчила наш університет за спеціальністю «Ветеринарна медицина», а вже виросла до доктора ветеринарних наук, стала лауреатом Премії Президента України в галузі науки і техніки для молодих вчених, керує трьома науковими проєктами, член ради молодих вчених при МОН, розробила авторські курси з ряду навчальних дисциплін, підготувала чотири підручники і шість навчальних посібників. Вільно володіючи англійською, має досвід викладання для студентів Естонського університету наук про життя. І це далеко не всі її здобутки.

  

  

  

     І друге питання порядку денного: атестаційна колегія МОН затвердила рішення вченої ради університету про присвоєння вчених звань професора і доцента. Цього разу дипломи отримають 26 доцентів і 10 професорів НУБіП. Першими дипломи професора з рук ректора отримали Ростислав Тарасенко та Ганна Ковалишина.

  

  

Валентин Обрамбальський
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook