Співпраця у підготовці фахівців з водних біоресурсів та аквакультури

6 липня 2021 року

    Практична підготовка здобувачів вищої освіти є однією з основних складових під час формування компетентностей та професійних навичок в забезпеченні якості вищої освіти, що підкреслюється змістом Закону України «Про вищу освіту»

     У відповідності плану роботи кафедри гідробіології та іхтіології факультету тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів і природокористування України в рамках співпраці з Державним агентством меліорації та рибного господарства України було організовано та проведено лекцію та практичне заняття. Головний спеціаліст відділу наукового забезпечення галузі Управління наукового забезпечення та іхтіологічного контролю Ольга Шкарлупа (колишній співробітник кафедри) в своїй лекції ознайомила студентів та аспірантів із структурою агентства та особливостями промисловим вилову та флоту України.

      Після лекції було проведено практичне заняття на тему «Вузли та способи їх застосування», в ході якого не лише студенти і аспіранти долучились до виконання практичних завдань, а й присутні викладачі. В результаті заняття вийшло цікавим та повчальним для всіх.

      Сподіваємося, що співпраця щодо підготовки фахівців з водних біоресурсів та аквакультури продовжиться, адже, такі цікаві заняття є гарною мотивацією для здобувачів вищої освіти усіх рівнів підготовки.

Щиро дякуємо Ользі Володимирівні, зичимо міцного здоров’я та успіхів

старший викладач М. Халтурин,
доцент Н. Марценюк

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook