Приймальна комісія НУБіП України розпочала роботу Центру консультативної підтримки вступників 2021 року

5 липня 2021 року
     З 1 липня 2021 року стартувала реєстрація електронних кабінетів вступників, які будуть брати участь у конкурсному відборі на ОС «Бакалавр» за результатами ЗНО та ОС «Магістр» за результатами ЄВІ/ЄФВВ.
 
     На базі приймальної комісії НУБіП України розпочав роботу консультаційний центр для надання допомоги вступникам під час подання заяв в електронній формі. Вступники можуть звернутися до нас з метою створення електронного кабінету, внесення заяв в електронній формі, завантаження додатка до документа про освіту, на основі якого відбувається вступ, довідки про реєстрацію місця проживання для підтвердження сільського коефіцієнту (за потреби).
     Перші вступники вже скористались консультаційними послугами, успішно створивши свої електронні кабінети тазавантаживши усі необхідні документи у правильному форматі.
     Нагадуємо, для подання електронних заяв вступник реєструє особистий електронний кабінет на веб-сайті за адресою https://vstup.edbo.gov.ua/
 
Вагаєтесь самостійно реєструвати кабінет, тоді Вам до нас!
1 навчальний корпус, вул. Генерала Родимцева, 19, каб. 13
 
     Для більш детальної інформації звертайтесь за телефонами Приймальної комісії НУБіП України: (044) 258-42-63; 527-83-08, або пишіть нам на електронну адресу [email protected].
 
 
Оксана Гончарук,
заступник відповідального секретаря

приймальної комісії 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook