Проведено онлайн-конференцію з університетом Бембу Китайської Народної Республіки

4 липня 2021 року
     2 липня в рамках розширення міжнародного співробітництва відбулась відеоконференція з нашими колегами з Університетом Бенбу — провінція Аньхой Китайської Народної Республіки.

     Зустріч в онлайн-режимі була організована з метою більш детального знайомства з факультетами та спеціальностями двох університетів та планування програм обміну студентів та викладачів.
     Відеоконференція проходила в рамках підписаного у минулому році Меморандуму про співпрацю між університетами за сприяння українсько-китайського центру наукового та культурного обміну та безпосередньо його керівника пана Чен Біна.

     Китайська сторона в заході прийняли участь керівник управління закордонних справ університету Ши Юсінь, заступник директора офісу управління закордонних справ Цзоу Чуангуан, декан факультету обчислювальної техніки Чжан Цзіцзюнь, декан факультету економіки та менеджменту Чжао Хунцянь, декан факультету іноземних мов Чжао Шенсюе, а також більш ніж 1000 студентів університету Бенбу.

     Наш університет представили проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович, декан факультету інформаційних технологій Глазунова Олена Григорівна, керівник міжнародних програм факультету аграрного менеджменту Ковтун Олена Анатоліївна, заступник директора ННЦ міжнародної діяльності Афанасенко Володимир Юрійович.

     В ході зустрічі декани з китайської та української сторони представили детальну інформацію відносно наявності англомовних програм навчання, перспектив організації міжнародних проектів, які передбачають проведення спільних наукових досліджень, обміну викладачів та студентів, створення спільних програм навчання з можливістю отримання подвійних дипломів.

    У результаті багато китайських студентів виявили зацікавленість щодо навчання в нашому університеті, а 22 випускники, які вже отримали диплом бакалавра подали заявку на освітній ступінь магістра до НУБіП України.
     Також китайська делегація отримала запрошення відвідати наш університет після стабілізації епідеміологічної ситуації в Світі.

В. Афанасенко,
заступник директора
ННЦ міжнародної діяльності

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook