Набирає оберти вступна кампанія у Боярському фаховому коледжі

4 липня 2021 року
     Цими днями спекотно не тільки надворі, а й у приймальній комісії Боярського фахового коледжу НУБіП України. Адже від 29 червня 2021 року розпочався прийом заяв та документів для вступників на основі базової загальної середньої освіти, який триватиме до 13 липня. Протягом цього періоду надаються додаткові освітні послуги – підготовчі курси з української мови, математики та біології, які проходять онлайн.

     Прийом заяв і документів, вступні випробування та зарахування на навчання вступників на основі повної загальної середньої освіти (у тому числі і заочну форму навчання) розпочнеться з 14 по 26 липня 2021 року. Нагадуємо тим, хто не склав ЗНО – Ви можете вступити на навчання до Боярського фахового коледжу на основі вступних іспитів.
 
     Сьогодні ще складно визначити, яким спеціальностям надають перевагу вступники, fле варто відмітити, що всі вони хочуть навчатися саме в нашому закладі освіти. Серед його переваг вони вважають широкий вибір затребуваних на ринку праці спеціальностей, досвідчений педагогічний колектив, зручне місце розташування, природа і, беззаперечно, можливість продовжити навчання в одному з кращих і провідних вишів – НУБіП України.
     Свій результат зробила профорієнтаційна робота, проведення Днів відкритих дверей онлайн, постійна присутність коледжу в соціальних мережах. До приймальної комісії звертаються вступники з тимчасово окупованих територій. Серед новацій цьогорічної вступної кампанії стало створення на базі коледжу Освітнього центру «Донбас-Україна», а партнером коледжу став Боярський академічний ліцей «Престиж».
 
     Шановні батьки та абітурієнти! Ми чекаємо на ВАС, тих хто хоче отримати гарну фахову освіту, можливість реалізувати творчі здібності, продовжити навчання у найкращому університеті – НУБіП України, бути конкурентно-спроможним і затребуваним на ринку праці! 
 
Наталія Гапонюк,

 завідувачка НМК 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook