Вступ магістратура 2023

 Запрошення на навчання в магістратурі

освітньо-професійної програми Економічна кібернетика за спеціальністю 051 «Економіка»

 галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки»
Кафедра Економічної кібернетики факультету інформаційних технологій НУБіП України запрошує до подальшого навчання в магістратурі бакалаврів за спеціальностями 051 «Економіка», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», 073 «Менеджмент», 121 «Інженерія програмного забезпечення», 122 «Комп’ютерні науки», а також випускників інших спеціальностей, які схильні до використання кількісних методів, як у вирішені питань в повсякденному житті, наприклад, у відкритті власного бізнесу, так і у  роботі у відомих корпораціях на посадах, що стосуються обробки, аналізу та узагальненню цифрової інформації.
Надаємо  стислу інформацію про факультет, яка може надати  Вам можливість зробити правильний вибір у житті. 
1.     Факультет інформаційних технологій розташований в живописному місці Голосіївського парку. Корпуси розташовані недалеко від двох 3 станцій метро. Від метро можна дістатись до корпусів на маршрутному автобусі №212 або пішки.
2.     Факультет інформаційних технологій має гарну технологічну базу, яка щорічно оновлюється. Корпус оснащений безкоштовним Wi-Fi для студентів в кожній аудиторії, коридорах і у спеціальному куточку для студентів.
3.     Стисло  про магістерську програму. Програма складається з 2 напрямів, які гармонійно поєднуються в ряді дисциплін. Це, в першу чергу, інформаційна складова (уміння пошуку, збереження та обробки інформації). І другий напрям - це кількісні методи в економіці, які базуються на побудові оптимізаційних моделей на двох рівнях: особистому та корпоративному. Наявний приклад рішень на особистому рівні - задача максимізації функції власної корисності, яка залежить від добутку доходу та вільного часу. Співвідношення особистих переваг задається показниками еластичності кожного з факторів за умовою сталого ефекту масштабу.
Кафедра Економічної кібернетики пропонує широкий, практично не обмежений, спектр тем дипломних магістерських робіт. Головна умова: висновки та припущення повинні підтверджуватись розрахунками. Звичайно, значна частка дипломних магістерських робіт присвячені питанням ефективності діяльності окремих галузей аграрного бізнесу, задачам сталого розвитку, в яких ставиться задача не тільки ефективності аграрного бізнесу, але і збереження довкілля.
 Існує цілий ряд магістерських робіт, що виходять за межи раціонального природокористування.
 Наведемо теми робіт, що вже успішно виконано: «Моделювання бізнес-діяльності соціальних мереж»; «Оптимізація ведення ігрового бізнесу»; «Економетрична модель оцінки ймовірностей дефолтів країн світу»; «Оцінка ризиків експлуатації каскаду дніпровських водосховищ»;  «Моделі впливу корумпованості суспільства на показники ефективності освіти»;  «Моделі корупційної поведінки в бізнесі та освіті»; «Параметри потенційного ринку коноплі у випадку його реалізації»; «Шляхи підвищення ефективності професійного спорту».
 Як правило виконання таких дипломних робіт завершується публікацією в фаховому українському або зарубіжному виданні.
 У випадку вступу в магістратуру за спеціальністю Економічна кібернетика Вас чекає зустріч з кваліфікованим толерантним колективом, який  з розумінням ставиться до потреб і поглядів сучасної молоді.
Успішного Вам вступу до магістратури і результативного навчання на Факультеті інформаційних технологій!

Більше інформації про факультет та кафедру Економічної кібернетики  і програми навчання можна отримати на сторінці кафедри. https://nubip.edu.ua/node/30552

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook