Василь Цера з Буковини: хочу стати висококваліфікованим інженером-будівельником, тому обираю НУБіП

5 липня 2021 року
  • Розкажіть про себе?

— Мене звати Василь Цера, родом із м. Чернівці. Я випускник факультету конструювання та дизайну, навчався за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія». Своє навчання розпочав в Чернівецькому ліцею автомобільного сервісу, після закінчення якого вступив до Чернівецького коледжу ЛНАУ, саме в коледжі я почав цікавитись будівельною справою. Після закінчення коледжу я вирішив продовжити навчання в вищому навчальному закладі та зупинив свій вибір на Національному університеті біоресурсів і природокористування України.
  • Чому Ви обрали НУБіП України для вступу до магістратури?

— Будучи студентом, саме в НУБіП України я отримав високий рівень знань так як на факультеті конструювання та дизайну чудовий педагогічний колектив, який дав мені глибокі знання в будівництві і тому я хочу продовжити навчання саме тут. Також на факультеті є багато лабораторій, які дають можливість закріпити свої знання на практиці і я особисто сподіваюсь, що технічна база буде розширюватись й стане ще сучаснішою. Я хочу отримати хорошу освіту і саме в нашому університеті я маю таку можливість.
 
  • Як проходило Ваше студентське життя?

— При вступі я отримав найвищі бали і тому мені запропонували бути старостою групи. На цьому я не зупинився, адже в нашому університеті є Студентські організації та Студентські ради гуртожитків, членом яких став. Я є членом культмасового відділу і займався організацію свят та заходів для студентів. Так я зміг спробувати себе на нових посадах, що мені дало хороший досвід, багато друзів та спогадів.
     Василь Цера: «Хочу стати висококваліфікованим інженером-будівельником, тому продовжу навчання на магістратурі саме в НУБіП України».
 
Розмову провів
завідувач кафедри будівництва

Євгеній Бакулін 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook