Налагодження тісної співпраці з роботодавцями

1 липня 2021 року

Вирішення питання фахової практичної підготовки фахівців і їх працевлаштування у сфері екологічного контролю, оцінки впливу на довкілля виробничої і господарської діяльності не можливе без налагодження тісної співпраці з роботодавцями.

Саме тому, колективом факультету Захисту рослин, біотехнологій та екології в особі декана Юлією Коломієць, за ініціативи кафедр Екології агросфери та екологічного контролю і Загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності (Олена Наумовська, Володимир Боголюбов) уклали двосторонній договір про співробітництво та організацію взаємовідносин з ТОВ «Енвімонітор» в особі директора Віктора Бєлова та начальника відділу екологічних проектів Яною Базилевською.

На зустрічі було обговорено шляхи і можливості залучення студентів факультету і науково-педагогічних працівників при вирішенні питань екологічного контролю стану атмосферного повітря, грунтового покриву та його антропогенних змін, дослідження стану водних екосистем та вод різного призначення і використання у відповідності до імплементованих Директив ЄС. Керівництво ТОВ «Енвімонітор» ознайомилося з матеріально-технічним забезпеченням навчально-науково-виробничих лабораторій кафедри екології агросфери та екологічного контролю зокрема, та факультету загалом. Сторінка ТОВ "Енвімонітор" - https://www.facebook.com/envimonitorua

 

 

Олена Наумовська,

в.о. завідувача кафедри екології

агросфери та екологічного контролю

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook