ВІТАЄМО ВИПУСКНИКІВ 2021 РОКУ З ОТРИМАННЯМ ДИПЛОМІВ!

30 червня 2021 року

     У Ніжинському фаховому коледжі НУБіП України є багато гарних традицій, але найкраща, найочікуваніша, найбільш хвилююча відбулася сьогодні: у гостинній залі, наповненій урочистим настроєм, неприхованим хвилюванням, романтичними сподіваннями та неймовірними мріями, пройшло урочисте вручення дипломів випускникам 2021 року.

       Із вітальним словом до всіх випускників та гостей звернулася директор коледжу Олена Литовченко, яка побажала кожному знайти свою життєву стежину та запросила продовжити навчання в базовому університеті, Ніжинському агротехнічному інституті та коледжі.

       Біля 140 дипломованих фахівців одержали довгоочікувані документи про освіту. Дощенко Євгенії, Ольховику Вадиму, Романенку Олександру  було вручено дипломи з відзнакою. Близько 30 випускників були відзначені грамотами, а учасники студентського самоврядування та художньої творчості, Мороз Михайло, Шевченко Мілана, Будник Микола, Бондаренко Валентин, Слаутинський Едуард, ­– ще й цінними подарунками.

       Щиро вітаємо вас, шановні випускники, із успішним завершенням навчання! Бажаємо професійних успіхів, натхнення, кар’єрного злету та щасливої долі! Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому, прагніть стати кращими!
Наталія Шевченко,
заступник директора з виховної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook