Сергій Поліщук із Рівненщини: автоматизація в НУБіП – мій крок у майбутнє!

1 липня 2021 року
  • Розкажіть будь ласка про себе.

    Мене звати Поліщук Сергій. Проживаю у с. Мирогоща Дубенського району Рівненської обл. Навчався у Мирогощанській ЗОШ 1-3 ступенів освіти, далі продовжив навчання у Мирогощанському коледжі за спеціальністю 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка. Нещодавно захистив дипломний проект та здобув освітньо-кваліфікаційний рівень – молодший спеціаліст. Проте я не буду зупинятись на досягнутому та планую продовжити навчання для здобуття вищої освіти.

  • Чому обираєте для подальшого навчання НУБіП?

    Багато наших викладачів коледжу закінчували НУБіП України, вони розповідали про високий рівень підготовки фахівців у цьому закладі та про переваги навчання у ньому. Також цей навчальний заклад знаходиться в столиці нашої країни – Києві, що обіцяє більші перспективи для життя і праці у майбутньому.

  • Що вплинуло на вибір спеціальності “Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології”?

    Взимку ми мали можливість бути присутніми в онлайн-режимі на дні відкритих дверей ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження, де відбулось представлення університету, інституту і спеціальностей, розповідали про дуальну форму навчання, програму подвійних дипломів з європейським університетом, умови проживання у гуртожитку і багато іншого.
    Коли завідувачі кафедр розповідали про особливості спеціальностей та презентували сучасні навчальні лабораторії, мене зацікавила спеціальність автоматизація і комп’ютерно-інтегровані технології. Я почав шукати та аналізувати в інтернеті інформацію щодо автоматизації і зрозумів, що на сьогоднішній день автоматизація стала незамінною для багатьох сфер життя. Спеціальність “Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології” є затребуваною та перспективною, головною її особливістю є глибоке вивчення і застосування інформаційних технологій, мікропроцесорної, комп'ютерної та робототехніки, які сьогодні потрібні скрізь - від ферми до сучасного підприємства.
    Я зрозумів, що дійсно бажаю навчатися у цьому потужному вищому навчальному закладі та набути професію, яка завжди буде у попиті.

  • Розкажіть, будь ласка, про свої плани на майбутнє?

    Найперше хочу вступити на навчання до НУБіП, отримати вищу освіту та працювати за фахом. Можливо, зможу пройти стажування за кордоном і здобути подвійний диплом за міжнародною програмою. Оскільки я захоплююсь грою у волейбол, то планую відвідувати спортивну секцію та приймати активну участь в студентському житті факультету.

    Прихід в університет таких студентів як Поліщук Сергій, мотивованих на отримання нових і потрібних країні знань, є хвилюючою і важливою подією для кафедри та ННІ. Нові та сучасні лабораторії, висококваліфіковані викладачі кафедри і університету чекають на вас!

Інтерв’ю провела професор
кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка
Наталія Заєць

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook