Випускники Житомирщини обирають факультет тваринництва та водних біоресурсів

29 червня 2021 року
     Ось і завершився один із відповідальних моментів – проходження ЗНО, тепер залишається дочекатися подачі документів до обраного університету на бажану спеціальність.

  • Представтеся, будь ласка, та коротко розкажіть про себе.

— Звати мене Клименко Дмитро, цьогоріч я закінчив навчання в опорному навчальному закладі “Миропільська гімназія”, з народження проживаю в смт. Миропіль Житомирської області.

  • Звідки Ви дізналися про наш університет?

— Вперше про НУБіП України я дізнався від свого друга, який наразі навчається в цьому університеті. Потім познайомився з Миколою Войналовичем, який став моїм особистим консультантом, він же розповідав про можливості які чекають на мене під час навчання на факультеті тваринництва та водних біоресурсів.

  • Чому Ви обрали саме НУБіП України?

— По-перше, я надаю перевагу при вступі саме НУБіП через те, що він входить в топ університетів країни, прочитав чимало позитивних відгуків про викладачів, систему навчання, гуртожиток, почув багато відгуків від студентів цього університету про цікаве та веселе студентське життя. По-друге, навчаючись у університеті, студенти мають можливість проходи практику за кордом, що є важливим для майбутнього спеціаліста.

  • На яку спеціальність плануєте подавати документи?

— Я обрав спеціальність “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”, оскільки професія технолога з виробництва і переробки продукції тваринництва є однією найважливіших у забезпеченні людства якісними продуктами харчування.

  • Які Ваші передчуття напередодні вступу до НУБіП України?

— Впевнений, що моє життя стане цікавішим і набере більше яскравих кольорів та вражень. Здобувши фахові знання, я зможу закінчити навчання за спеціальністю технологія виробництва і переробки продукції тваринництва та працювати за обраною професією.

Розмову провів
доцент кафедри конярства і бджільництва
Микола Войналович

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook