Співпраця навчально-наукової лабораторії біоекономіки з НКП НУБіП України «Продовольство, біоекономіка, природні ресурси, сільське господарство та навколишнє середовище (включаючи відповідні місії та партнерства)"

25 червня 2021, 12:13
zoom

   РАМКОВА ПРОГРАМА ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ З ДОСЛІДЖЕНЬ ТА ІННОВАЦІЙ «ГОРИЗОНТ ЄВРОПА» Horizon Europe - ключова програма фінансування Європейського Союзу досліджень та інновацій. Вона вирішує питання зміни клімату, допомагає досягти цілей сталого розвитку ООН, підвищує конкурентоспроможність та зростання ЄС. Таким чином, Програма сприяє співпраці та посилює вплив досліджень та інновацій у розробці, підтримці та реалізації політики ЄС, одночасно вирішуючи глобальні виклики.
   Рамкова Програма на 2021-2022 рр. визначає можливості фінансування науково-дослідної та інноваційної діяльності. Національний університет біоресурсів та природокористування України забезпечує діяльність НКП НУБіП України "Food, Bioeconomy, Natural Resources, Agriculture and Environment (including related missions and partnerships)/«Продовольство, біоекономіка, природні ресурси, сільське господарство та навколишнє середовище (включаючи відповідні місії та партнерства)" Горизонт Європа.
   24 червня 2021 р. відбулась онлайн зустріч керівника НКП НУБіП України доктора біологічних наук Калачнюк Лілії Григорівни з директором НДІ економіки і менеджменту професором Талавирею Миколою Петровичем і зав. лабораторії біоекономіки кафедри економічної теорії факультету аграрного менеджменту доцентом Коваль Оленою Миколаївною. Основне питання для обговорення - розробка проєктів для європейського партнерства. Зокрема, ключовими стратегічними орієнтирами Кластера 6 Рамкової програми Європейського Союзу є стійке управління природними ресурсами на основі економіки замкнутого циклу, боротьба із забрудненням і розвиток біоекономіки. З нагоди відкриття нових грантових конкурсів буде проведено ряд семінарів з написання проєктів, вибору теми і грантової програми, а також віртуальна брокерська подія Horizon Europe - Cluster 6 "Food, Bioeconomy, Natural Resources, Agriculture and Environment" 9 липня 2021 року.

Олена Коваль,
доцент кафедри економічної теорії

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook